A szocialisták kormányzásuk alatt hátat fordítottak a nőknek és cserbenhagyták az édesanyákat. A Gyurcsány-Bajnai-kormányok semmibe vették a nők érdekeit és semmit sem tettek értük: nem segítették a munkavállalásukat, a gyermeknevelést, elvették a családi adókedvezményt és a hároméves gyest - írja hétfői közleményében a Fidesz-frakció. A Fidesz-kormány a családok és az édesanyák mellett áll: visszaállítottuk a hároméves gyest, 1 millió édesanyát segítünk a családi adókedvezménnyel, a munkahelyvédelmi akciótervnek köszönhetően könnyebbé vált a nők munkába való visszatérése és részmunkaidős foglalkoztatása. A szocialistákkal ellentétben mindent megteszünk azért, hogy a nőket a gyermeknevelés mellett a munkavállalásban is segítsük. A magyar nők nem kérnek többet a baloldal család- és nőellenes politikájából.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Valóban mellettük áll, de le se sz...ja őket, mert abba az irányba nem néz.
csegala
A cím pontosabban úgy lenne igaz, hogy " A Fidesz valóban a kőgazdag családok és a csak házasságban élő, édesanyák mellett áll."
Mobil123
Beledöglök ebben a nagy kiállásban te hülye.
nehogymá
engem soha senki nem kérdez.pedig nekem is vannak gyerekeim.kéne má egy tagkönyv

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.