A Fidesz biztosan fellebbez a bíróság döntése ellen, de szerintük az európai fórumokra is elmennek az energiaszolgáltatók, ebben az esetben pedig fontos lesz, hogy a fogyasztók döntő többsége milyen állásponton van - magyarázta Kósa Lajos a Duna Televízióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
madlaci
@Zsuga: nem fizetik őket, ők TISZTELETDÍJAT kapnak. Ebből pl. nem lehet letiltani, mint a fizuból, költségtérítést kapnak, amira nincs szükségük. (lásd zsiga marci) És mégis tele vannak baráti, családi kölcsönökkel, és örökségekkel. Valahogy meg kell magyarázni
tűzróka1939
Lalikám ! Kérdem én , ki az a hülye aki nem örül az olcsóbb árúnak ? Nézd csak meg mikor árleszállítás van 1 üzletben milyen sokan vásárolnak ott . Marhaságot én is tudok kérdezni . pl. Ki szeretné ha 872,65 forint lenne fél liter benzin ? Na várom a válaszokat :)
Pisti271
Többek közt ezért nem szabad halálbüntetést kiszabni.
Mert egy elítéltet lehet rehabilitálni, kárpótolni, de feltámasztani nem.
Kósa téved mikor egy bűnügyet állít példaképp egy gazdasági mellé.
A bíróság hozott anyagból dolgozik. A vádhatóság hibázott, mikor nem megfelelően derítette fel az ügyet.
manocska1
tegnap este az Egyenesbeszédben egy pillanatra kiesett a szerepéből amikor azt mondta félig nevetve,hogy vagy mi a szösz ,de ez csak egy pillanatig tartott !!!???
tűzróka1939
@manocska1: Ott kérem a pillanat egy örökkévalóság :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.