„A Bundestag és a német szövetségi kormány magyar politika iránt mutatott érdeklődését ezúton is tisztelettel megköszönöm” – írta Orbán Viktor Angela Merkelnek. Brüsszeli, csütörtöki sajtótájékoztatóján a miniszterelnök azt mondta: csak a szavazás előtti napokban kezdtek érkezni a külföldi bírálatok a tervezett alkotmánymódosítással kapcsolatban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Legalább ne hazudna folyton!!
. . . . .
Vagy ez a Fidess-ben alapkövetelmény??
bakegya
A cnikus pofa,mellé minden esetben ez a furmányos mondat szerkesztés!
Magyarország igen,de ez a gazember nem tartja tiszteletben az EU-normákat.!-@marlin: Magyarországnak nincs alapostörvénye,csak fideszes követelménye:"CSAK A FIDESZ,de mindenek előtt V.
Mindíg egyedül tárgyal a Barózóval-de már hányadik raportot nyomják,hát ez se normális!
A stílus,cél,mindig ugyanaz,mint mikor a volt miniszterelnökeink betegágya alatt kotorászott-és azt mondott amit csak akart.Amit meg nem akart, arra hozott egy csomó faxom törvényt,ami mind hibádzik de csak nekünk,meg az összes szövetségesünknek a demokratikus,egyre -másra még az emberjogi harmonizáció kérdéskörében is/kisebbség,vallás szab.,hajléktalanok,szabad mozgás-és munkavállalás stb../de vannak olyanok akikre sose lesz érvényes.És ez Orbán vidám barakja,de nem A DEMOKRATIKUS Magyarország magyarjaié,mert akkor nem nyugatra vándoroltak volna ki,hanem azerbadzsániába,több mint ötszázezren.
dr. prédikátor
Cigus fecalicus!!! inkább hallgass addig sem hazudsz! Bár nálad nem lehet tudni!
kukac50
Csak a szólásszabadságot és az emberi élet alapvető jogait korlátozzák erősen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.