Majdnem egy órás sajtótájékoztatón magyarázta az alkotmánymódosítás okait külföldi és magyar újságíróknak Brüsszelben az uniós csúcson Orbán Viktor kormányfő. Viviane Reding igazságügyi biztos szerint veszélyben a jogállamiság Magyarországon, az alkotmánymódosítás miatt akár az uniós pénzek zárolása is szóba kerülhet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem vagyok hajlandó magamat felidegesíteni. Azért az mégis megfogott, hogy azt mondta, 50 televíziós és rádiós vita előzte meg az alaptörvény módosítását. Hát ez a pofátlanság teteje. Egyéni indítványra volt a módosítás és teljesen diktatórikus módon. Hogy lehet ennyit hazudni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: Hogy létezik, hogy te minden párbeszéd végére kiakadsz ?
Azért próbálsz beszélgetni, hogy tudj nevezgetni meg örjöngeni ?
marlin
@Csizmás Kond: Beszélgetni csak partnerrel lehet, vitatkozni pedig vitapartnerekkel szoktam!! Ugye tudod, hogy te nem vagy egyik se!!
Tehát mint most is te próbálnál nevezgetni, meg ha emlékszel(?) őrjöngeni sem én szoktam, de ha akarod(?) felidézem(!) egyik másik hülye macskás viselkedésedet, vagy inkább átmegyek Woody Allenbe!!
Csizmás Kond
@marlin: Ha nem tudsz civilizáltan társalogni ne szólj hozzám.
...erre már ezerszer megkértelek, tehát ha csak nem érzel halálos kényszert próbálj kikerülni.
marlin
@Csizmás Kond: Veled ellentétben én nem vagyok bunkó!!
. . . és talán próbálj már "elmenni" anélkül, hogy bárkit sértegetnél!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.