Csak a szavazás előtti napokban kezdtek érkezni a külföldi bírálatok a tervezett alkotmánymódosítással kapcsolatban - mondta Orbán Viktor Brüsszelben. A miniszterelnök hangsúlyozta, a szavazás előtt hangzott el a felszólítás Brüsszelből, hogy állítsák le a szavazást, ami elfogadhatatlan. Viviane Reding EU-s biztos közben azzal fenyegette meg Magyarországot, hogy uniós forrásokat vonnak el az alaptörvény negyedik módosítása miatt

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Orbán kormánya nem ugyanazt csinálja, mint amit Reding felvázolt? Rosszalkodsz, lóg a gyerek az iskolából, megvonjuk a CSP-t/segélyt/kizárunk a közmunkából.
Ha tőle kérik, hogy tartson be bizonyos dolgokat, különben megvonnak ezt-azt, akkor az meg már merő ellenszenv és gyűlölet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Érdekes, hogy mindezeket Brüsszelben megérzi, tapasztalja, itthon meg nem. Vagy a brüsszeliek gyűlölik látványosabban, vagy idehaza sz@rik rá a nép véleményére.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Nem tanul ez az idióta semmiből, elöntötte teljesen az agyát a gőg és a dölyfösség, a szomorú csak az, hogy egyik zembere sem mer neki szólni, hogy ez így kurva nem jó ám Viktorka.
puki
"Magyarország és Németország között vannak jelentős különbségek gazdaságfelfogásban, különösképpen az adófilozófiában" - mondta el a miniszterelnök újságírói kérdésre válaszolva. --> cincog a kisegér.
puki
"...még talán gyűlöletet is tapasztalt" --> a nap vicce.
gibgab
Most igyekszik magát a hős mártír szerepében feltüntetni. Nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.