Csalni fognak, és nem is titkolják. Az ellenzék meg önfeledten játssza a játékot.

Úgy belefeledkeztek az ellenzéki pártok az ünnepi rendezvények szervezésébe, továbbá a leendő kormányprogram részleteinek kidolgozásába, valamint az együttműködés gyakorlati problémáinak megoldásába, szóval olyan lelkesen készülődnek az országgyűlési választásra, hogy az ember kifejezetten tapintatlannak érzi magát, ha szóba hozza az efféle híreket

„Nemzetbiztonsági és diplomáciai érdekekre hivatkozva tenné eltitkolhatóvá a kedvezményesen honosított magyar állampolgárokra vonatkozó adatokat egy fideszes képviselő, a parlament honlapjáról pedig eltűnt egy dokumentum, amely tartalmazott ilyen számokat." (további részletek)

Most akkor szóljunk nekik vagy ne szóljunk? Annyira békésen játszanak. Minek csalódást okozni nekik? Végül is mindegy, mit csinálnak. Szónokolgatnak, azután hazamennek, egyeztetgetnek az új munkajogi szabályozásról és a kerettantervek átalakításáról, nem tesznek kárt senkiben, miért emlékeztessük őket arra az apró bibire, hogy nem lesznek szabad választások. Nem hinnék el. Van elnökük, aki miniszterelnök szeretne lenni, van remek kampányfilmük, felkészültek, tehát választás is lesz.

Gomperz Tamás írása a hvg.hu-n >>>

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.