Ha ezek az emberek elvégzik a munkájukat, akkor a magyar hatóságok már a veszélyeztetett útszakaszok előtt visszafordítják az autókat és a kamionokat. Már szerda estétől. Ennek érdekében már szerda estétől gondoskodnak arról, hogy a törvény által előírt gépezet beinduljon. Gondoskodnak arról, hogy folyamatosan működjön a kormányzati koordinációs szerv, és annak percre és hatodrendű bekötőútra pontos képe legyen az időjárás és a hóvastagság alakulásáról. Gondoskodnak arról, hogy megfelelő erőket rendeljenek az útlezárások biztosításához. Gondoskodnak arról is, hogy a visszafordított autókkal, kamionokkal valami történjen: ha nem tudnak hazamenni, az utasaiknak legyen hol aludniuk, meleg ételhez jutniuk, kivárniuk a havazás végét.

Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
A szolgaságra való alkalmasságuk alapján lettek kiválogatva, talán ezért nem mertek semmit csinálni a Főnök távollétében. Mindemiatt a magyar állam erre a drámai 48 órára megszűnt működni, és ez politikai kérdés.
P-Márta
Különös, hogy

a 2 halottról elfelejtenek nyilatkozni, de még csak részvétüket sem fejezték ki,

MERT ez a 2 ember, aki ebben a tragédiában veszítette el az életét, ORBÁN diktátor, önkényuralkodó lelkén is szárad !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.