A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a válogatott egyaránt örömmel vette tudomásul a román szövetség (FRF) intézkedését és bocsánatkérését, amiért hétfőn a kolozsvári bajnoki mérkőzésen a bukaresti Rapid szurkolói felgyújtották a magyar zászlót.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Ja...akkor csinálják megint nyugodtan, aztán kérjenek bocsánatot.
Dr. Felipe
Hát igen, így is lehet. Én nem hallottam hogy valaki is bocsánatot kért volna az izraeli válogatottól.
nehogymá
@Dr. Felipe: bocsánatot,mi bárkitöl?ingyen?akkor amikor provokációnak nevezték ,azt,hogy idejött az izraeli válogatott?a kötelezö meccseken kivül nincs válogatott aki leállna velünk.rosszak vagyunk a pályán,csürhe a lelátón
tűzróka0919
Örmények égettek Magyar zászlót , Románok égettek Magyar zászlót . És ezt ki(k)nek köszönhetjük ? Az én szememben a legnagyobb sértés a hazám zászlajának elégetése . És ezért a gyalázatért ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA A FELELŐS ! A rossz s erőszakos külpolitika miatt történik mindez . Baltás gyilkos kiadása. Erdélyi autonómia erőszakolása . Székely zászló kitűzés . Bár a székelyek nem kérnek a magyar kormány segítségéből . Ja meg ott van kövér vesszőfutása a hamuval .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.