Nem fogad el utasításokat Brüsszelből - fejtette ki Orbán Viktor a kormány az alaptörvény-módosításról a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök a mindenáron folytatni ígért rezsicsökkentés kapcsán kifejtette: van fogalmuk, kiknek az érdeke a bírálat. A múlt heti hókáoszról szólva felemlegette a mentés sikerességét - a szervezési, irányítási problémákról hallgatott.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Jól van puffogi, majd felfüggesztik az EU-s szavazati jogodat, plusz befagyasztják az uniós pénzeket, ha sokáig pofázol. Az veled a probléma, hogy korántsem vagy olyan menőjenő, mint azt hiszed magadról, mert a selejtes pártkatonáidon kívül sem tőke, semmi más egyéb erő nem áll mögötted, úgyhogy át kellene gondolni ezt a nagy szabadságharcos imázst de alaposan, mielőtt jól valagba rúgnak. Persze nem a te hátsódat féltem, arra bőven ráfér már egy bakancstalpas simogatás, de az a baj, hogy az is nekünk fog fájni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemma
@Ariana: az nem úgy volt ! :)) azt mondta a honatya, hogy ne telefonáljanak neki 3 nappal a szavazás előtt, mikor egy hónapja már beadták a papírokat róla.
orogordog
Olyan ez mint a cigány lova: öreg, süket meg vak is.
orogordog
@entero: Utalj havonta egy millát és azt írom amit csak akarsz, még ki is színezem. (röviden tömören így működik a fidesz)
nemsemmi
@Csizmás Kond: A közmunkára természetesen szükség van. Az aránya a munkahelyek számához viszonyítva túl magas. Ha jól tudom az lenne a szerepe, hogy a munka világából régen kikerült embereknek segítsen újra visszaállni a munkába, hozzászokni, hogy ha munkát talál, ne legyen probléma a mindennapi munkábajárás.
Nézz körül, a környezetedben, hogy a közmunkában foglalkoztatottak közül mennyien találnak rendes munkát.
Sajnos ma az országban nem az a probléma, hogy itt a sok új munkahely, de az emberek nem akarnak dolgozni ezért vissza kellevezetni őket a munka világába.

Most akinek rendes munkahelye van, azok közül is sokan elveszítik a munkájukat.
Én úgy látom, hogy Orbánéknak azért fontos, a közmunkahelyek ilyen számú fentartása, hogy a statisztikát javítsa.
Csizmás Kond
@nemsemmi: A közmunkának az a szerepe, hogy azokat a munkákat amire nincs külön alkalmazott valakivel elvégeztessék. Azt akár ki is adhatnák cégeknek csak akkor az nem biztos, hogy segítene a munkanélkülieken, így a kormány átvállalt bizonyos feladatokat amivel biza sokan kenyérhez jutnak.
A munkahelyteremtés pedig úgy jön létre, hogy keresnek valakit aki hajlandó valami olyant létrehozni ahová embereket alkalmaznak. Az persze csalogatással kedvezménnyel és mitudommivel jár amit temészetesen ismét támadnak az ellenpártok és ezáltal megoszlanak a vélemények a sikerességén.
nemsemmi
@Csizmás Kond: A közmunka hatékonyságával tisztában vagy?
Olcsóbb lenne kiadni vállalkozóknak, és ég bevétele is lenne az államnak. Ezért nem jó a túl sok közmunkahely, mert ráfizetéses.

A munkahelytermtéshez kiszámítható közteherviselés szükséges. Jelenleg akinél kicsit több profitot lát Viktor azt különadóval sújthatja bármikor.
Olyan helyre nem megy a munkahelyteremtő beruházó ahol a szerződésben leírtakat a bíróságon nem lehet érvényesíteni, mert Viktor mondja meg, hogy a bíróság jól döntött vagy rosszul.
Ma az országban senkinek a vagyona nincs biztonságban. Csak alkotmánymódosítás kérdése, hogy mikor mit vesz el Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.