Halállal fenyegette meg valaki egy e-mailben a közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken, aki feljelentést tett – tudatta a tárca.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Amennyiben emailban fenyegették akkor már rég tudják ki a feladó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Amennyiben emailban fenyegették akkor már rég tudják ki a feladó.
tűzróka0919
Hát az a nagyon hülye aki emílkében fenyegetőzik . Viszont ha nem saját gépről tette soha sem találják meg. A kiindulási ponttal nem mennek semmire . Gép meg van tettes nincs . Mehet a bíróságra az a fránya masina :))
Szvetlana
Ennek semmi értelme nincsen. Ez egy hőzöngő névtelen senki. Viszont van annyi esze, hogy nem mobilról hívta, mert az jobban lenyomozható.
bretagne
Én már semmit nem hiszek el. Emlékszem, amikor Deutsch Tamás anyját megfigyelték és az egész Orbán-családot. Felállítottak vizsgálóbizottságot is, aztán kiderült, hogy semmi nem igaz. Nem kell folyton farkast kiálltani, mert egyszer bekövetkezik. Ezért nem hiszem ezt sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.