"A KDNP és a Fidesz közös törvényjavaslatában áfacsökkentést javasol az alapvető élelmiszereknél" - mondta Semjén Zsolt 2009. február 18-án. Bár ellenzékben a Fidesz-KDNP törvényjavaslatot fogalmazott meg az alapvető élelmiszer áfájának csökkentésére, kormányzati pozícióban még sem tettek semmit ez ügyben. Jelenleg az MSZP tűzte zászlajára az áfacsökkentést, olyannyira, hogy Mesterházy Attila aláírásgyűjtést kezdeményezett. A dolog pikantériája, hogy kormányon a szocialisták sem támogatták az intézkedést. Úgy tűnik, mindkét pártnak csak ellenzékben és csak a választások előtt olyan fontos az alapvető élemiszerek áfájának csökkentése. Érdemes megnézni a diagramot. Vezető helyen Magyarország!!!

Forrás: tenytar.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Horizont: Nem beszélve arról, hogy Belgium, Hollandia, Luxemburg, Német- Francia- és Svédország jövedelmi viszonyai milyenek is a miénkhez képest?!
*
Lazításként, mert eléggé ideillik:

"Orbán Viktor, Angela Merkel és II. Erzsébet találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, mi történik az országban távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet. Amikor ezt látja az angol királynő, ő is megkéri az ördögöt, hadd telefonáljon haza. Fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát. Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt
mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög:
Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok áfával, Európa-bajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli-segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral... Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Erre az egy évre már csak nem enged a szegényeknek jól lakást Orbán! Dögöljön éhen minden szegény, a Fidesz csak a gazdagoknak kedvez energia közbeszerzési pályázatok,föld osztás,stb:
gibgab
@Horizont: 16.41-re: Ez a szemfényvesztés.
A kaján sokkal többet lehet kaszálni. Enni pl. kell minden évszakban, ha hideg van, ha meleg, ha van nyári időszámítás, ha nincs, stb. stb. A rezsi nyáron sokkal kevesebb lehet, főleg a szegényebbeknél, de ha nem "zabálunk", beledöglünk.
gibgab
@Horizont: Igazad van, de hidd el, nagyon sokan nem gondolkodnak el ezen. A média sulykolja, ők nem gondolják tovább, majd egy idő után leesik a tantusz, de akkor már késő lesz. Addigra aláírja az ívet, a fidesz meg majd lobogtatja ország-világ előtt.
gibgab
@Horizont: Naponta több iszonyat (de már tényleg nem meglepetés):
vastagbor.blog.hu/2013/03/22/pentek_294
lajospapa
@Horizont: A polgár az lenne aki dolgozik és tisztességgel megél és nem retteg naponta mi lesz, ha kirúgják, vagy a megrendelője nem fizet, esetleg elveri a jég a termését, néha elmegy szinházba, nem fél az adóellenőrtől. és nem biztos, hogy tudja ki a miniszterelnök. Na ilyen itt kevés van. Az a felső réteg amit létrehozott, csak részben ő az milliárdos vagy koldus. Aki e kettő között van azok a rettegők, mert bármikor kikerülhetnek onnét Lefelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.