Állampolgári bejelentés alapján, a napokban indult vizsgálat a volt miniszterelnök által vezetett párt ellen. A beadvány szerint az adatgyűjtésnél a Haza és Haladás Egyesület a felhasználók gépére egyedi azonosító szoftvert telepít, a politikai nézetre vonatkozó, különösen érzékeny személyes információk pedig külföldre is kerülhetnek. Bajnai Gordon azt állítja: minden jogszabályt betartanak. Gyűjtünk adatokat, hogy megkérjük azokat, akik szimpatizálnak velünk, akik szeretnének segíteni vagy híreket kapni, hogy adják meg az adataikat. Az ő beleegyezésükkel, szabad akaratuk alapján tároljuk ezeket. Azokét nem tároljuk, akik nem akarnak velünk együttműködni. Mi nem csináljuk azt, mint egyes felvételek alapján a Fidesz évek óta, hogy bizonyos választókról tárol adatokat, akik velük nem szimpatizálnak, és ezzel megpróbálják megfélemlíteni őket. Ezt mi nem csináljuk – jelentette ki egy pénteki salgótarjáni fórumon Bajnai Gordon, az Együtt 2014 mozgalom vezetője.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
A fidesz rátestálja saját szarát az ellenzékre.
rézfánfütyülős
A fidesz rátestálja saját szarát az ellenzékre.
coni
A Fidesz annyit foglalkozik Bajnaival, mintha ő lenne az egyetlen kihívója.
A többiekkel már megegyezett?
Azértis Moszkva tér
Coni A FIZESS - párt legföljebb a Jobbikkal tud megegyezni. A taktikájuk szerint Gyurcsány után most Bajnait akarják karaktergyilkolni. Úgy látszik, csak őt tartják esélyes miniszterelnöknek, vagy úgy gondolják, Mesterházy nem elég népszerű.
tűzróka0919
Én szétnéztem a Együtt - 2014 facebook oldalán . Szépen le van írva, hogy ha csatlakozol hogyan használják fel az adataidat . Nem muszáj belépned a támogatók táborába . Szabadon dönthetsz . Viszont a kibaszott kubászov listát aljas sunyi módon csinálták . Eszük ágában sem volt megkérdezni az érintetteket . Most melyik a patkány munka ? Mocskos szemét trottyesz, nektek szabad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.