A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a közúti ellenőrzései alkalmával új módszert vezetett be. Ezzel az ellenőrzéssorozattal az áfacsalást akadályozzák meg, és az elmúlt hetekben már több ezer hamis árut, jelöletlen élelmiszert sikerült lefoglalni és megsemmisíteni - írja közleményében az adóhatóság. A lefoglalt áruk értéke meghaladja a százmillió forintot.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci
Azt hittem, hogy elolvasták a politikusok vagyonbevallásait.
Tekla
Ezeknek ez a szenzáció,hogy élelmiszert semmisítenek meg ,egy olyan országban ahol minden második gyerek éhezik ,ha nem is menyiségben ,de minőségben biztos! Elkobzott húsokkal etetik az állatkerti állatokat ,miközben családok jó ha havonta látnak egy falat húst!
És ne jöjjön senki az egészségtelen dumával ,mert amit ezek a mocskok nem koboznak el ,azt megesszük és semmi bajunk. Ha egészségtelen ételeket nem lehetne forgalmazni ,igen csak kiürülnének a boltok ,a transzzsírt tartalmú, cukrozott , színezet, ízfokozózót,káliummal sózott mű kajáktól,de nem azt lehet enni. Csak a dinnye meg a hús az veszélyes az egészségre,azt meg kell semmisíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.