Kövér László szerint az eladósítás, a bűnözés, a nemzetárulás jellemezte a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok tevékenységét, aminek következtében működésképtelen helyzetbe sodorták 2010-re Magyarországot.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hol volt ez a zsindellyel fedett szájú, mikor a főnöke három évvel ezelőtt azt nyilatkozta a nyugati sajtónak is, hogy rendben volt a költségvetés, az ország gazdasága az átadás-átvételkor?
Lehet, ő is Dr. Alzheimerhez jár kezelésre a többi füttyögővel együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Kövér szájáról gondolom külön brigád törölgeti a habot.
Milyen magasan ül és mégsem látja, hogy mi történik az országban.
dr. prédikátor
te szerencsétlen agyament köteles lancelot!!!ha valóban igaz lenne amit pofázol akkor mi az apátok f...sz ból loptatok három évig???ha üres lett volna a kassza akkor mit loptatok volna el???Barompofájú!!!
gabrella
Ezt el is hiszem, de ők megadták a kegyelemdöfést az egykulcsos adóval.
kukac50
@amaramaistanna: Másról nem is döntenek a parlamentben csak arról,hogy miből szedjék össze a Zsiga Marcell féléknek a pénzt a házra, kövesútra.
Ha valami működőképest azt lerombolják a törvényekkel.
Ennyire nem voltak szegények az emberek az MSZP idejében, mint most az Orbán diktatúra alatt. Kövér és csapata többet ártott az országnak 3 év alatt mint az elmúlt 8 évben Meggyesi Gyurcsány és Bajnai együttesen. Minden juttatásból vettek el a Fideszék,rokkantakat megalázták,az idősödő és a nyugdíjas termelőket tanulásra kényszerítik.
Orbán idejében 100 %-os kenyér ár emelkedés, 140 forinttal drágább az üzemanyag,ennek következménye a szállítás mindent emel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.