Ismét kifogta az ellenzék vitorlájából a szelet a Fidesz. Bár a bizonytalanok kezét megkötő regisztrációt az Alkotmánybíróság kilőtte, a rezsicsökkentéssel egy olyan kampányfegyvert vetett be a kormánypárt, mellyel a magyarok legfőbb félelmeire, szorongásaira adhat választ. Hiába magas még mindig az elégedetlenek aránya, még a bizonytalanok körében is a Fidesz tudott újabb támogatókat szerezni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Viktorovics pártfőtitkár receptje egyszerű. Nem hálót ad a zembereknek, hanem halat. Cukorkát dobál a szegényeknek, zsíros falatokat a gazdagoknak. Ez rövid távon tökéletesen működik, de távlati tervekben még véletlenül sem.
coni
Az elmúlt 3 évben akkora nyomorba taszította a fidesz az embereket, hogy szerencsétlenek a legkisebb adománynak is örülnek és már fel se fogják mi történik velük.

Az egykulcsos adó és a nagyon rossz gazdaságpolitika eredményeként biztosak lehettek benne, hogy ezeknek az embereknek a kiszolgáltatottsága olyan szintre nő, hogy ha a szociális hálót is kirántják alóluk, bármit meg fognak tenni egy falat kenyérért.

Ügyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.