Újabb német animációs kisfilm foglalkozik Magyarországgal. Ezúttal az NDR ismerteti, mi a lényege a magyar kormány és egy német gyerekműsor között kialakult vitának- írja az Index.

Az NDR beszámol róla, hogy a német gyerekeknek szóló műsor komoly témákat mutat be, egy hete Magyarország volt a téma, hogy megszegi az EU-s szabályokat, és problémák vannak a sajtószabadsággal.

Orbán Viktor minderre a Kossuth rádióban reagált elmondva, hogy Magyarországon nem történhetne ilyen. Erre jelent most meg az újabb német rajzfilm. Az újabb kisfilmben mindezt Orbán Viktor animált figuraként mondja el, előbb az irodájában ugrándozva, majd kesztyűbábként, utoljára ajándékcsomagokkal és pezsgősüveggel látható szívecskés esőben.

170 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Kikérjük magunknak!!! Nem ugrál, csak a pávatánc legújabb saját tervezésű koreográfiáját gyakorolja!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
Ez milyen szarul fog kinézni majd 100 év múlva a történelmórákon .
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke 2010 -2014 -ig ( csak úgy csúfolták németországban hogy a kedves bohóc vezető aki ugrált az írodájában és stopliscipővel taposta a demokráciát és az emberi jogokat ) nemtudtad kisfiam ? 1-es _! kűdd be apádat :.-)
Hellcat
@nahát: Nyugi na...nem kell tagadni, hogy fidesznyik vagy. A véleményedből meg nem kérek köszönöm szépen, vitaképtelen csőlátók mint te kíméljenek. "Hazug bolsilibsi" ennyit tudsz csak semmi mást. Menjél birkamenetelni ott még meg is tapsolják a hülyeséged!
Hozé
jelentem a népnek, hogy két ellenséges német gyerektengeralattjáró áttörte a Kárpátok vonalát, jogász csapataink harcban állnak!
human
@djculture: Bajnai nagyon is méltó kihívója Orbánnak. Egyetlen hátránya van, hogy alkatilag képtelen háborús helyzetet stimulálni a fejekben. Bár nekem ez nem hiányzik, de a többség valahogy ezt mindig igényli.
JAJMÁR
Azért érdekelne, hogy az a bizonyos német csatorna csak a mi főemberünket vonja be az oktatásba? Lehet, hogy másokat is nem? Abban semmi kivetnivalót nem találok, hogy az emberi jogokat, a demokráciát és a társadalom életét már az óvodában oktatják. Ugyanis az is egy közösség. Jogokkal, kötelezettségekkel. A demokratikus együttélést pedig tanulni kell. Erre mi vagyunk a legjobb példa.
overdose1
nemsokára a bolondok házában ugrál nem viseli el a búkást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.