A 20 marhát tartó Gál Ferencnek nemhogy semmi nem jutott, de még az eddig általa bérelt nyolchektáros állami legelőt is elvették tőle.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Kib@szott szégyen ami ebben az országban megy!!! Emberek halnak meg, vesztik el eddigi egzisztenciájukat, csak azéert mert a hatalmon levő kormány a maga köreinek ad mindent. Földet, pénzt, hatalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
Orr bán kegyelméből lehet már csak élni ebben az országban :( . Sajnos,hogy ide jutottunk . De ebben mi is hibások vagyunk mert hagyjuk, hogy ezt csinálja a fidesz . Megérdemeljük a sorsunkat !!
Mobil123
Kib@szott szégyen ami ebben az országban megy!!! Emberek halnak meg, vesztik el eddigi egzisztenciájukat, csak azéert mert a hatalmon levő kormány a maga köreinek ad mindent. Földet, pénzt, hatalmat.
SLAakku
1./ egységes terület alapu SAPS,
2./ agrár-környezetgazdálkodási AKG,
3./ kedvezőtlen adottságu területek támogatása KAT19-20,
4./ a 14/2010.(V.11.) KvVM rendelettel európai közösségi jelentőségü természetvédelmi rendeltetésü területekkel érintett természetmegőrzési kompenzációs támogatás

Vajon éves szinten hektáronként mennyi jövedelmet kaszálnak az un. gazdák? Tudok olyan konkrét esetről, a hogy Bükki Nemzetpark sajátit ki szántó müvelési ágba sorolt teruleteket (!!!) (pl. a Tisza-mentén) természetesen kicsit korábban már természetvédelmi oltalom alá helyezték a terv nem ma született. Allam bácsi fizeti a mi penzünkből aztán majd sógor-komáék ingyen hozzájutnak.
bosszants
Orbán bitóját is ácsolják már a gazdák!
nyanya001
A mostani földosztás rosszabb mint az 1962-es tagosítás volt !
SLAakku
A Gazdatanácsok Szövetsége is feljelentést tesz a bábonymegyeri földügyben és csatolja a már folyó kajászói eljáráshoz – ezt Boór Ferenc, a szervezet titkára jelentette be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.