Az eső miatti kényszerű pihenőre állásidőt kellene fizetni a közmunkásoknak szakszervezetük szerint – írja a Világgazdaság.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
JOGOS az IGÉNYÜK !!! - az időjárás milyenségéről ők nem tehetnek, de ENNIVALÓ KELL A CSALÁDNAK, stb. !
Követeljenek, bízzunk abban, hogy nem csak sok milliós képviselői költségekre futja az orbáni önkényuralkodóknak:

" A Top 10 parlamenti költségtérítés:
1. Hörcsik Richárd (Fidesz) 26 800 000
2. Apáti István (Jobbik) 26 757 071
3. Vitányi István (Fidesz) 26 720 491
4. Lipők Sándor (Fidesz) 25 838 950
5. Gyüre Csaba (Jobbik) 25 421 801
6. Pálffy István (KDNP) 25 385 445
7. Firtl Mátyás (KDNP) 25 230 720
8. Jakab István (Fidesz) 25 230 720
9. Pósán László (Fidesz) 25 230 720
10. Ágh Péter (Fidesz) 25 216 581
(Forrás: Blikk) "
Mert hogy ezek "kiváltságosak ", nekik semmi sem elég. A lehetőségük meg adott. Oda jelentkeznek át lakhatásilag, ami minél messzebb van Bp-től, aztán szabad az adó és járulékmentesen elszámolható üzemanyag és átalanya, kész rablás???
lópicigáspár
Helyes" Ámbár inkább a munkaszervezést kellene módosítani, hisz, ha 10 ember tartja az esernyőt, alatta három, még vígan el tud dolgozgatni! :-(
P-Márta
Na, igen, így kellene a képviselők munkáját is szervezni, több jusson az értelmes dolgokra, mint az értelmetlen gombnyomagatásokért kifizetett pénzekre.
P-Márta
Mi meg a REZSICSÖKKENTÉS miatt perelnénk az államot, olvassátok:
"Bosszút áll a Gazprom? - Oda a rezsicsökkentés?
Nem tetszik a Gazpromnak, hogy Magyarország olcsóbb gázhoz segíti Ukrajnát. Ez a gázártárgyalások előtt egyáltalán nem jó, még a rezsicsökkentés is veszélybe kerülhet. NOL 2013. április 4.
Magyarország elveszítheti az importgáz árára egy éve kapott kedvezményét júliustól – írta a Világgazdaság. A szállításról a Gazprommal tárgyaló E.ON tavaly 50-60 dolláros diszkontot ért el, ami azért fegyvertény, mert az importgáz árát egy hosszú távra szóló szerződésben foglalt előre meghatározott képlet alapján számolják ki. Ha nincs kedvezmény, gond lehet a rezsicsökkentéssel.

A kedvezmény egy évre szólt, a nyártól lehetne meghosszabbítani, ám a Gazpromnak nem tetszik, hogy Magyarország segít Ukrajnának abban, hogy olcsóbb gázt szerezzen be. A hivatalos verzió szerint az orosz gáz átlép a határon, majd visszafordítják Ukrajnába.
Alekszej Miller, a Gazprom orosz gázvállalat vezetője múlt szombaton egy orosz tévéműsorban azonban arról beszélt, hogy csalást sejt az ügylet mögött – ki nem mondva azt, hogy az ő gázukat úgy használják az ukránok, hogy az valójában nem jön át a határon és megy vissza, hanem egyszerűen csak lecsapolják. Az ukrán és a magyar fél szerint minden jogszerű, az oroszok az átláthatóságot kérik számon. Valójában arról van szó, hogy a szerződésben mennyiségi és árgarancia is van: az Európába irányuló szállítások esetében akkor is fizetni kell, ha nincs szükség ilyen mennyiségű gázra. A feleknek tehát jobban megéri átvenni, és ennél olcsóbban is eladni a gázt – Ukrajna ezt használhatja ki, az ügyletben Magyarország a segítségére van.
A gázárakról Oroszországgal az E.ON-nak az egyik olyan cége tárgyal, amelyet a magyar állam tulajdonában álló MVM vásárolt meg – pontosabban fog megvásárolni. A pénzügyi zárásra és a cég átvételére ugyanis csak később kerül sor, így a Gazprommal még vélhetően úgy tárgyal a társaság, hogy a német vállalat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.