Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a rendőrség honlapján. A 23 éves Nyerges Zoltán ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A közleményben a megyei rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen látható Nyerges Zoltán jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a főkapitányság bűnügyi osztályát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Őt gyanúsítják Páva Zsolt lányának megtámadásával

A rendőrség szerint a 23 éves pécsi férfi gyanúsítható azzal, hogy péntek hajnali 4 óra körül Pécsett, a Kálvária úton található alagútnál megtámadta és bántalmazta Páva Zsolt pécsi polgármester 20 éves lányát. Páva Zsolt péntek délelőtt az MTI-vel közölte: brutális támadás érte Pécs belvárosában húszéves lányát, aki a barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog. A lánya el tudott menekülni a helyszínről, de súlyos sérüléseket szenvedett, kórházban kezelik.

156 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem olvastam el minden hozzászólást. Más fórumon már átrágtam magamat 350 hsz-n, és...
Függetlenítsük magunkat attól a ténytől, hogy az áldozat a pécsi polgármester lánya. Lehetett volna bármelyik itt megszólaló lánya, vagy ismerősének a lánya, vagy csak egy ismeretlen lány.
Alig egy évvel Bándy Kata halála után ismét, egy ösztönlény megtámadott egy fiatal nőt. Éjjel, Pécs belvárosában. Térfigyelő kamerák "kereszttűzében".
Nem minősítem a bemutatott felvételeket, de a mobiltelefonommal éjjel, a kertembe tévedt jegesmedvéről különb felvételt készítek. De...!
Hol volt a térfigyelő kamerák által közvetített képeket figyelő személy, aki riaszthatta volna a járőröket? Mert a megelőzés lenne a célja ezeknek a berendezéseknek, de ilyen formában csak a bűnüldözésben kapnak szerepet, ha sikerül felismerni valakit a felvételen.
Más.
Voltam én is fiatal, hihetetlen, de igaz. Én is eljártam szórakozni a barátaimmal. Elképzelhetetlen volt, hogy éjnek idején egy lány egyedül menjen haza. Ez volt a legkevesebb, amit megtettünk a lányok testi épségének megóvása érdekében.
És még egy. Hol vannak a gyalogos rendőrjárőrök? Valamikor gyalogos járőrök vigyázták a rendet. Korombeli pécsiek még emlékezhetnek a városban egykor szimbólumnak számító rendőrre, a LEONARDÓ-ra. Megmosolyogtuk egy-egy ballépését, melléfogását, de el kell ismerni rend volt a belvárosban. A Leonardó által végzett rendőri munkát hiányolom a ma rendőreitől. Igaz, kényelmesebb, és kifizetődőbb az autósokat vegzálni, tőlük pénzt behajtani, mint a valódi bűnt megelőzni, sok munkával. Idős, egykori rendőr ismerősöm mondta, a bűnt csak úgy lehet megelőzni, ha a bűnözők azt látják, hogy a rendőr mindig, mindenhol ott van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@kkalman: Na erre a rendőrre én is emlékezem!! Igaz egyszer láttam, de a hírre nem volt semmi.
Mobil123
"Úgy gondolom ugyanis, hogy bár tudatos, előre megfontoltan elkövetett, szándékos bűncselekményről volt szó, mégis emiatt ma sok fiatal nem érzi magát biztonságban Pécsett. Attól félnek, hogy ilyen velük is megtörténet!

Szeretném kijelenteni, hogy a tőlünk telhető minden eszközzel megvédjük a pécsieket, megvédünk minden egyes tisztességes polgárt ebben a városban! A legszigorúbban fogunk fellépni azokkal szemben, akik veszélyeztetik polgáraink biztonságát, értékeit, akik képtelenek a normális, kulturált együttélésre és közösségi magatartásra.”


◾Pécsi Napilap Páva Zsolt: Megvédjük a pécsieket"
Halszem
Melyik bíróság ítélte el jogerősen az illetőt, mert ha még nem akkor tudtommal csak Ny. Zoltán néven kell(ene) emlegetni!
Egyenlőre gyanúsított.
Illetve kíváncsi lennék, hogy arról kámzsás fotóról ki állapította meg a személyazonosságát?
Nauta
Eddig mi a büdös franc volt érvényben? MI???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.