Orbán Viktornak már kampány alkalmazást is fejlesztettek, csupa jó hírrel. Az ára 270 forint. Az állami szolgáltatások közben elérhetetlenek mobilról. A Political Capital a fejlesztője annak az új telefonos alkalmazásnak, amely Napi Viktor néven jelent meg az Apple alkalmazásboltjában. Az ára 0,89 euró, tehát ingyen nem kapunk vezért. A nagyjából kétszáz forintért viszont idézeteket, videókat, sőt kvízjátékot élvezhetünk a telefonon, hogy a 2014-es választásra kívül-belül ismerjük a miniszterelnököt, és a jó híreket, amelyeket az alkalmazás közöl. Valós híreket viszont nem ad az app, amely egyelőre csak iOS-re kész, de később állítólag Androidra is letölthető lesz.

Forrás: kurir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@abacs62: Lázár egészen másként értette azt a mondatát, de egyszerűbb kiragadni valamit a szövegkörnyezetből, és egyedüliként értelmezni. Ezt tette a baloldal is. Arról meg nem Lázár tehet, ha te magadra veszed...
dzurinda
@entero: Elmagyaráznád, hogyan értette azt a mondatát?
tűzróka0919
A hülyeségnek nincs határa sem ára :) . Nagyon bízom benne , hogy néhány győztes gólja is megjelenik majd :) .
tűzróka0919
Viccet lehet majd kérni őfeleslegétől ?
DR Eric CARTMEN
Úgy kellett már mint egy falat kenyér!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.