A közvélemény-kutatásban amikor csak Orbán és Bajnai közül lehetett választani miniszterelnöknek alkalmasnak tűnő embert, 32:28-ra nyert Orbán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Egyre többen látják,hogy Orbán nem törődik a szegény réteggel.Már a 10% rezsicsökkentés sem hatja meg az embereket,mert rájöttek,hogy a szolgáltatáson meg többet fizetettnek velük.nesze semmi fogdmeg jól,ez az intézkedés.
A Tündik bündije
Ilyen számok láttán nem csodálom, hogy orbánckirály napi szinten ordítja vörösre lilult fejjel és borzas hajjal, hogy ha kell, akár azt is terjesszék, hogy maga Bajnai hozza el a bubópestist...
coni
Most a változatosság kedvéért megjelentettek egy könyvet az elmúlt évek korrupcióiról és Bajnai van mindenhol , a borítótól a hátsó oldalig.

Bajnai 16%-át annak függvényében, hogy egy sok százmilliós karakter gyilkosság ellenére így áll, nyugodtan megszorozhatjuk hárommal, még akkor is ha a választások előtt tucatnyi feljelentés fog érkezni ellene az ügyészségre.

És akkor azt még nem firtattuk, hogy ő az egyetlen aki nem pénzeli a közvélemény kutatást.

Igaza volt Bajnainak: kivárja, amíg a Fidesz sok százmillióból megismerteti az egész országgal, a buszok hátulján és a plakátokon, még a vihar
coni
Igaza volt Bajnainak: kivárja, amíg a Fidesz sok százmillióból megismerteti az egész országgal, a buszok hátulján és a plakátokon még a legeldugottabb országrészekben is megismerik, ahol csak a közmédia funkcionál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.