A politikai aréna jelenlegi legizgalmasabb versenyfutása nem is Orbán Viktor és valamelyik ellenfele között, hanem két potenciális kihívója, az Együtt 2014 választói mozgalom vezetője és a legerősebb ellenzéki párt elnöke között zajlik - írja a Medián. A többség ma Bajnai Gordont tartja Orbán Viktor legerősebb kihívójának.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@verőce21: Ez azért elég bátor kijelentés, főleg annak függényében, hogy Bajnai már "civil" emberként is megmutatta, hogy vitte valamire, holott Qrbán vezír kizárólag a politikai ténykedése okán tollasodott.
Entero kollégád szokta volt mondani, hogy mindenki köszönje a saját sorsát magának, ugyanis a lehetőség mindenki előtt ott állt.
Bajnai tudott vele élni civilben is,Qrbánról ugyanez nem mondható el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nmaria: Gratulálok a döblingi kiszabadulásod okán!
nmaria
@silber13: Ezt a könyvedből idézted?
silber13
@nmaria: Neeem! A zárójelentésedből...:-)))
verőce21
@silber13: "Az Európai Bizottság 11 ország (Belgium, Bulgária, Dánia, Franciaország, Olaszország, Magyarország, Málta, Hollandia, Finnország, Svédország és az Egyesült Királyság) esetében az egyensúlyhiányt nem találták túlzottnak" - ez azért nem rossz eredmény, úgy hogy Orbán nem az IMF kifutófiúja, mint a kis Gordonka. :)
crow0131
@amaramaistanna: Szervusz, köszönöm a jelzésedet. Nem azt írtam, hogy nem mentették fel illetve, hogy nem mondott igazat :) Mindösszesen jót tenne az imázsának, ha ennek 1-2 beszédében nagyobb hangsúlyt adna. Szép napot :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.