Nem egy, hanem hét embert hallgattak ki már gyanúsítottként Lázár János komment-ügyében. Korábban olyan hír jelent meg, hogy egy embert jelentett fel Lázár becsületsértésért. Titkára szerint Lázár csak egy feljelentést tett, azt is a kommentet megjelentető Délmagyar ellen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
De érzékeny lett "lézer mimóza jani" ehhez képest, hogy én annyit érek amennyim van, vagyis semmit, kijelentése egy névnapi jó kívánsággal ér fel? Egy velejéig romlott erkölcsű embert ismertem meg benne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@dr. prédikátor: Nyomtam neked egy "tetszik"-et!
dr. prédikátor
@X-ray: mibnől gondolod hogy én is köztük vagyok???
Hellcat
Becsületsértés? Nap mint nap rágalmaztok aztán ti beszéltek becsületsértésről? Ahhoz becsület is kéne ám te féreg...fáj a nagy büdös igazság az a helyzet mi?
miazavalami
Hölgyeim és uraim! Ha ez így megy tovább , a közeljövőben a propin csak egy két eltévedt lélek fog kommentelni!
rokker33
@QQCSI: ÁÁ nincs harag,de nem is rossz ötlet mondjuk a Propelleren regisztráltaknak 30% kedvezményt adok vagy ingyen is lehet jönni,de akkor már mellém és még kivégzési módot is lehet választani! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.