A Fidesz szerint Bajnai Gordon volt kormányfő nem a magyar emberek, hanem a külföldi érdekek pártján áll, ha hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azt persze már nem teszi hozzá a kiskancsó, hogy a jelenlegi rezsikamunál igazságosabb megoldás is létezne, amit éppen ők próbálnak keresztülvinni. Nem baj, az 50-es IQ*val rendelkező savas bácsiknak ez is elég lesz.
Tegnap nyivákolt valami nyugdíjas vénasszony a tévében, hogy milyen áldott jó ember ez a viktorka, mert a rezsicsökkentéssel neki mennyivel több marad, úgy 3-4 ezer forinttal. Csak azt nem bírták megértetni vele, hogy a pénzének a reálértéke annyit zuhant három év alatt, hogy valójában a 80 ezres nyugdíja most olyan 15%-al ér kevesebbet, mint 2010-ben, azaz a plusz 3 ezer rezsicsökkentése még mindig mínusz 8-9 ezer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Hahó "fiúk"! Még kormányon vagytok! Nem a 8 éves ellenzéki dumát kellene nyomni! Tiétek a hatalom, nektek az a dolgotok - ahogyan megígértétek -, hogy kiemeljétek az országot a gödörből, amibe bele taszítottátok! A szóvivők arról trombitáljanak, hogy mennyi munkahelyet, beruházást, áfa csökkentést, teremtettetek. Na meg arról, hogy rendben vannak a pénzügyeink, jóban vagyunk a szomszédainkkal, nem köpködnek ránk az Únióban! A karaktergyilkosságokat hagyjátok a bukott választás utánra! Már ha a sittről lehet majd ellenzéki kampányt folytatni. Már nem kajáljuk be - kivétel a fanatikus birkákat -, hogy Bajnai, Gyurcsány a fő mumus!
jotta
@amaramaistanna: Én sokkal durvább vagyok ha mérges vagyok. Nem jó.
Hellcat
Nagyon félnek ezek a Bajnaitól...nagyon nagyon.
silber13
Ezeknek állandóan kell ellenség, mindegy milyen, csak annak lehessen nevezni és harcolni ellene körömszakadtáig, hogy a saját disznóságaik özönét valahogy eltakarják!
Kutyafüle
Majdmég elhitetik a közvéleménnyel, hogy a Bajnai a szegénynép ellensége. Ezzel az a baj, hogy amit sokszor mondogatnak, azt el is hiszik:(
kumming
Kell a tökömnek a rezsicsökkentése. A munkámat fizessék meg tisztességesen, és akkor nem gond a rezsi. Ja, és munkahelyek is legyenek. A többi csak smafu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.