Tavaly 62,666 milliárd forintot fizettek be a cégek rehabilitációs hozzájárulásként. Sok cég inkább befizeti a közel egymillió forintos összeget, mintsem megváltozott munkaképességűeket alkalmazzanak, pedig még állami és uniós támogatásokat is igénybe vehetnének.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
a legjobban bárdos andrás figyelem felhívó reklámja tetszik,amikor egy tolószékben ülve,nagyon-nagyon mélyen,együtt érez.de,ha egy bemondónak,csak a felső testét látja az ember, - és így valóban nem is láthatjuk a különbséget - , akkor miért nem mutat példát azzal,hogy önként átadja a helyét,agy kerekes székesnek?vagy ne álszentkedjen!!!
Kutyafüle
nem szívesen alkalmaznak megváltozott munkaképeségű embereket. Nem kellenek sehova, senkinek. Pedig csak havi 60 órában kellene alkalmazni őket, azaz heti 15 órában és így teljes értékű munkavállalónak számít, jogviszonyban töltött munkavállalónak.
A munkáltató pedig plusz juttatást igényelhet utánuk.
Inkább befizetik a milliós büntit, hozzájárulásképpen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.