Navracsics Tibor szerint fenyegetőzésnek, tények nélküli aggály kifejezésének tűnik az a levél, amelyet José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Tibikém, téged is bátran kihúztalak a "fideszesek, akiknek még agya és gerince" című listámról...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Alig vártam ,hogy vízummentesen és ne kisebbségi érzet nélkül járkálhassak nem csak Keleten,és tessék most ezt a lehetőségemet a 2/3-asok,veszélyeztetik!-de egy orbángyőzőke nagyfia,mindenki előtt!!
Miért van az,hogy amikor egy kicsit jobb lehetne akkor mint annyiszor a magyar történelemben,hatalomra segítenek egy a kollektív létformánkon rontó személyt és annak kiszolgáló személyzetét.Véleményemet a gyakorlatban már megcselekedett,nem csak nekem ártó tényezők formálták.
mariaberta
Az ember alig tudja elhinni, hogy Navracsics egyetemi tanár. Már ellenzék korában, -amikor pártja képviselői kivonultak éveken keresztül az ülésről és az ő feladata volt az akkori kormány gyalázása- kétségeket ébresztett, hogy valóban ilyen emberre kell bízni az ifjúság nevelését?
JAJMÁR
Hárít, hárít, mindig csak hárítanak!
A Tündik bündije
Tibikém, téged is bátran kihúztalak a "fideszesek, akiknek még agya és gerince" című listámról...
Hellcat
Hogy is volt az a magánnyugdíj pénztárakkal? Aki nem lép vissza az elesik az állami nyugdíjtól? Fenyegetés igaz? Ti már csak tudjátok mi az.
soljanka
Én már vadászok minden olyan cikkre, amiben Navra, Lézerke, Rogán, Kiflicsücsök, a Köteles meg a Manó-Balog megszólalnak, mert már előre tudom, hogy viccet fogok olvasni.
Nauta
@A Tündik bündije: Hofi-val élve: Ehhez képest a hernyó, a gerincesség minta képe"
Csizmás Kond
@bakegya: "Miért van az,hogy amikor egy kicsit jobb lehetne...
Ezt meg hogyan értetted ?
coyote3
Istenem, de popsibuksik vagytok! narválpöcs folyton ezzel a "tényekkel támassza alá Barroso" dumával jön, közben a zsírdisznó meg már megígért Josenak mindent:) Beszéljétek már meg srácok legalább hogy ugyanazt mondjátok, mert amúgy elég vicces a dolog:)
bakegya
@Hellcat: holnap meg megígérik,mint az ötévesek az óvodában,"jó leszek,mindent kijavítok!!!"gerinctelenség.Az EU-nak kell bevédeni a mi alkotmánytalankodásunkat,ez nem csak égő,hanem ok és indok a kormánzó párt megbuktatására.
hallgatag
@A Tündik bündije: Nem csodálzuk, hogy Veszprémben fellélegeztek, hogy az " igazgatóbácsi" elmegy Pestre politizálni...
Klara Erdelyi
Aha - "tények nélküli aggálynak tünik"...
Nekem meg aggály nélkül ténynek tünik, hogy Navra Csicska azt a megbízást kapta ViktOr-Bán - tól hogy most Barroso-t "amortizálja le" - söt az se baj ha karaktergyilkolászást követ el rajta - a lényeg hogy hiteltelenítse, ha lehet még az EU - ban is... Amaz meg van annyira szolgalélek, na meg már van benne elég praxisa is - hogy szívest, örömest megteszi a Fínök kérésére - mert amugy sem áll távol jellemétöl ez a fajta megbízatás...Majd 2014 - ben, ha elbukják a választásokat - utólag büszkén be is vallja - milyen rafkósan sikerült megint "amortizálnia"...Majd megirhatja az unokáinak az emlékirataiban ...milyen ügyes is volt a nagypapi...Biztos felettébb büszkék leszek azok is rá...elvégre is diplomás tanárként tette amit tett - mégse akármi suttyó iskolázatlan panelproliként ...Na bravó !
szepwilly
@Klara Erdelyi: a panel proli ragadott meg!
ne feled,hogy sok-sok panelprolinak erösebb gerince van,mint ennek a szofoso csicska patkanynak!Es a panelprolik tesznek valamit az orszagert,mar amelyiknek munkalya van,de "ezek" meg mit tesznek...!?
murzika
Hogy klasszikust idézzek, vannak szaremberek, vannak született férgek, vannak kényszeres hazudozók és van navracsicska.
bakegya
@Csizmás Kond:úgy,hogy az EU gazdagabbik felében van "élet",itt meg csak röpködnek a fidesznyikek Égen,Földön,Vizen,a gólyafost meg reggel, délben,este öntik a nyakunkba!
De ez még nem elég,kapcává ptóbálja győzikeporontya fingatni a fél világot,mint ahogy ...itt is provokálni képes néhány alulképzett emberszabású.
excep
mondjuk igaza van Barrosonak orbán mindenkivel szembe megy és ami a legaljasabb a néppel is kivéve a másfél millió seggnyalóját
Csizmás Kond
@bakegya: ...és úgy képzeled, vagy érzed, hogy másnak kéne a gesztenyédet kikaparnia a tűzből...?
A gazdagabbik fele azért hazudta nekünk azt, hogy maga mellé vesz, hogy azáltal is növelje a gazdaságát a miénk tönkretételével, és mivel nincs gazdaságunk így még a piaca is lettünk mert amit mi megtermelhetnénk azt is csak tőle szabad megvegyük...
...és ha nem unod gondolkodj el melyik párt mit tett mindezért...majd átkozd őket.
Klara Erdelyi
@szepwilly: Bocsánat ha félreérthetö voltam - a "suttyó iskolázatlan pranelprolit" - a fideszes retorikát és mentalitást idézve értettem, csak lemaradt sajnos az "aposztrof" - temészetesen mélységesen együttérzek azokkal az emberekkel - akik ilyen emberhez nem méltó környezetben kénytelenek élni, mert nem kapnak olyan fizetést, amilyenböl egy emberileg élhetöbb körülmények között tudnának élni - nem csak panellakásokban ... (Bár tudom, sok hajléktalan már ennek is nagyon örülne) ... a hozzászólás tovább részével egyetértek - és még egyszer elnézést, ha bárkit megbántottam - mert esetleg félreérthetö lehetett amit irtam...
szepwilly
@Klara Erdelyi: Klara minden meg van bocsajtva,mi "magyarok" szeretjük egymast!
kibeszeltük irtuk az igazunkat bar mindig igy lenne!szep estet,szepwilly!
bakegya
@Csizmás Kond:ugy tűnik enyhén,de belebonyolódtál-de azt eltaláltad,hogy imádom a sült gesztenyét és ha erre nekem gusztusom támad, elémteszik.
Kaja függő az vagyok,de pártfüggő soha.Így azután "képzelhetsz,érezhetsz" bármit.A véleményem marad.Az idétlen politikai kavarás igen sokat árt a valamihez is értő és az EU tagállamaiban is igényelt, folyamatosan működtetett munkakapcsolatok terén.Szellemi export is valutatermelő erő,de egészen sajátos módon erről igen ritkán esik szó.
"...majd átkozd őket."-ez meg mi?A rontás nem az én műfajom,habár naponta állítólag "csodát"teszek egyesekkel,de hát hallod "átkokat" unalmamban sem lennék képes kitalálni.
sport50
nem értem,mit nem értenek navracsicsék!?én és sokan még ,értem,értjük!!ez a süket duma persze a híveknek szól,nekik nem szabad érteni,gondolkodni!!
verőce21
Orbán telefonál:
-Te Barroso, itt már múlt hét óta meredeken emelkedik az OTP. Találd már ki, hogy az alaptörvény-módosítás ütközik az uniós jogokkal. Köszi! :)
1951
Nagyon sok "okos" hozzászólást lehet olvasni az mnyp-ől, de egyikőtök sem kérdezi meg, hogy hová tűnt el a pénztártagok pénze még az orbáni intézkedés előtt?! Mert ugye ténykérdésként lehet kezelni az ÁSZ megállapitásait, amely szerv megállapitotta, hogy olyan lazán volt kezelve, hogy a pénztártagok befizetéseinek 90 %-a eltűnt! De jó lenne most már tárgy-és ésszerűen megnyilatkozni mindenkinek ebben a kérdésben, de sajnos az MSZP-SZDSZ konglomerátum rendesen megfertőzte a magyar agyakat!
senkifia68
Ez a portál a leghuzatosabb a magyar online médiában. Mi szemetet összefúj itt a szél!

Arany húsi bogyóim! A Tobin úr, aki két magyar kisgyermek és nagymamájuk halálának okozója volt közel négy éve röhög a markába Írországban, ahelyett, hogy rács mögött űlni!

Európa gazdagabbik fele (hogy bakegya szavaival éljek) meg azt szajkózza, hogy JOGOSAN, MERT A MAGYAR TÖRVÉNYHOZÁS POLITIKAILAG KORLÁTOZOTT!!! (Viviane Reding az EU jogrendszerért felelős biztosa több nyilatkozatában!)

Miről hablatyoltok itt? Hány ország van Európában amelynek nincs Alkotmány Bírósága?
Hány országnak nincs alkotmánya? A Trianon után elcsatolt magyar területek magyar lakosságára rákényszerítették a megszállókét! Miért okoz Barrossóéknak lelki traumát, hogy egyre több magyar akar kettős állampolgár lenni? Az EU-t nem Barrosó fullanarchista banda vezér és bandája találta ki, de mindent megtesz azért, akár saját hazája elárulásával kiszolgáltatásával, hogy az európai népek gazdasági gyarmatosítását szolgáló ténykedésével, megfeleljen a zsebét tömögető multik és spekulatív tőke érdekeinek!
dubitus
@senkifia68: Igazat írsz!
Sok szemetet összehord itt a szél, arany csonti bogyóm!
.
"Hány országnak nincs alkotmánya?" - kérded.
Többek között nekünk sincs, mert (nem giccses, mert a giccs még úgy, ahogy elfogadható) röhejes képekkel megspékelt Alptörvényünk van!
A multik gazdasági gyarmatosításáról biztosan megalapozottan beszélsz, mert te nem náluk, hanem a sarki kisboltban, drágábban vásárolod meg azt, amit a bolt tulaja a multik árúházában vesz meg.
.
"Miért okoz Barrossóéknak lelki traumát, hogy egyre több magyar akar kettős állampolgár lenni?"
Van kerted? Ha van, szivesen veszed, ha a szomszédod akarja megszabni - minden felelősség vállalása nélkül! - hogy miként műveljed?
.
Ha Barroso bandavezér, aki felelős európai poszt betöltője, annak a bandának, amelyiknek te vagy tagja, ki a vezére?
Duett
mit is lehet elvárni, ettől a sportugáltól?
Duett
@senkifia68: ... tele van, szellemi toprongyokkal!
Csizmás Kond
@bakegya: Nem azt mondtam függő vagy, inkább csüngsz valamin...szóval az előző beírásodat olvasva egyoldalúan ítélsz bármilyen függetlennek is akarsz látszani.
...és az a rövidke megjegyzés az akar lenni, hogy az eu és viszonyunk alakulását nem a fidesznek köszönhetjük hanem azoknak akik mindent eladtak nekik, hogy azok megszüntethessék az önfenntartásunkat és így az ők kénye-kedvük szerint ki vagyunk szolgáltatva minden csaló, uzsorás, meg bérencnek...vagyis a mai helyzetet köszönd nekik.
1951
Szó, ami szó: Mr. José Manuel Barrosó EB elnök úr előbb visszatekinthetne saját, otthagyott országára,Portugáliára,mert Barrosó úr is pontosan tudja azt,hogy mint miniszterelnök, milyen állapotban hagyta ott EB elnöki székéért hazáját!Ilyenkor szokták azt mondani, hogy a visszapillantó tükörnek fontos szerepe van!
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: "Ez a portál a leghuzatosabb a magyar online médiában. Mi szemetet összefúj itt a szél!"
Igen, pl. tégedet is Tóóóóóóódika, a másológépeddel együtt...:))))
Megkaptad a csomagot, továbbítottad, éééééés??? Azon kívül valami saját gondolat??
"Hány ország van Európában amelynek nincs Alkotmány Bírósága?
Hány országnak nincs alkotmánya?"
Na Tóóóóóóódika, válaszolj a kérdéseidre!!! Rajta, ne szégyenkezz, ha ezt már nem írták meg neked, hát nézz utána! Tehát???
Pálinkafőző Rézüst
@1951: Mikor hagyta ott?? És milyen állapotban??
bakegya
Szabadon,szeretnék közlekedni a hazámban,a környező de mindenekelőtt a nyugateurópai államok bármelyikében.A kormányzópárt nem ezt az érdekemet szolgálja,csak úgy mint egyéb mást sem.Szakértelmük csaknem minden esetben megkérdőjeleződik és igen drágán teremtik a káoszt nem csak bel de külügyetlenül mindenekelött.
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Huss vissza az ovi első csoportjába! Szellemileg alul fejletteknek még érniük kell!
Én ugyanis Bronzköcsög, nem személyekre vonatkoztattam, hanem véleményekre!
A disztingválás képességének az alapjai neked genetikai hiányosságod!!!

Kicsi huszár! Ha van annyi eszed(ami szerintem meg nincs), hogy tippeket adj a kereséshez, miért nem teszed meg magad?

Egyébként a kérdésre részben válasz Belgium, mert ott pl 2007-ig nem létezett ilyen intézmény, de érdekes módon éppen a brüsszeli tágult agyaknak nem tűnik fel, hogy az azóta létrehozott Belga Alkotmány bíróság sem rendelkezik olyan jogkörökkel amit a magyar alkotmány bírósággal kapcsolatban naponta vonyítanak!
Azt tudni illik, hogy a Belga Alkotmány bíróságnak sincs jog vizsgálni magát az alkotmányt, csupán azt, hogy a kormányok és parlamentek törvényei, rendelkezései megfelelnek e az alkotmány elvárásainak!!!
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: balga, nem mindegy mint mond a belga???
Köcsögöt meg talán a kedves rokonságodban keresgélj, az legalább sikeres lesz, nem úgy mint a sok hülye bemásolt fideszes agitprop...:))))
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: "Hány országnak nincs alkotmánya? "
No, hol a válasz, effti??
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Basszus! Ez lemaradt!!!
Nincs alkotmány bíróság pl. a szabadság és demokrácia mennyországában, az USA-ban.

Minő véletlen! Éppen onnan kapjuk a legtöbb bírálatot!!!
Németországban van, de a 'demokrácia' védelmében a Német Alkotmány Bíróság például be is tilthat politikai pártokat! Hoppácska!!! Ilyen alapon Magyarország a diktatúra és az elnyomás példája? Na ne már!
furfang
Egyszerűbb, mint valójában megismerkedni a magyar alaptörvénnyel, és aztán mondani bírálatot. Sajnos a tények nem nagyon zavarják az unió vezetőit, és ezt nem csak ebben a témában látjuk. A válságnak is ez az oka.
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: ""Hány országnak nincs alkotmánya? "
No, hol a válasz, effti?? "
Tobint meg ti engedtétek simán haza, emlékszel??
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Bronz fütyi!!! Menj vedd be a gyógyszeredet! Már megint elhatalmasodott a FIDESZ komplexusod!
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: ezt írtad: " Hány ország van Európában amelynek nincs Alkotmány Bírósága?
Hány országnak nincs alkotmánya?"
Tehát: "Hány országnak nincs alkotmánya?"
A saját magad felvetésére csak tudod a választ, arra lennék kíváncsi, ha nem túl bonyolult az általad felvetett kérdés számodra.
"Tobint meg ti engedtétek simán haza, emlékszel?? "
Na ebben mi a fidesz komplexus???
És válaszok, érvek helyett megint a személyeskedés...Ejnye, kiskatona, hát nem engedik, vagy nem tudsz a gondolataidnak szárnyat adni?? :))
coni
Nagyon-nagyon érdekes. Valaki 1 órán belül s@gget csinál a szájából.

Már készülnek a módosítók Barroso javaslatai alapján, amit a Fidesz egy emberként fog hamarosan megszavazni.

Navracsicsnak személyesen kell közölnie Barrosoval, hogy "tények nélküli aggály kifejezésének tűnik" a levele, mert Orbán őt küldi maga helyett Strasbourgba.
Vicces lesz ha Barroso szembesíti Navracsicsot saját mondataival, mint Orbánt anno.
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: '...ebben mi a fidesz komplexus...' :-D hát a TI!!!

Oxidoska! Olvassgass!!!

www.republikon.hu/upload/5000175/Ri_preambulum.pdf
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: ahha...Szóval olyan dolgokat írogatsz tényként, melyekre magad sem tudod a választ, és a valót. Bravó!
Ennyi.
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Nem semmi korlátoltságról teszel itt bizonyságot, napról napra öregem!
Hogy nem vagy birtokában a szövegértés képességének talán még elfogadható!,De hogy a kérdésnek szánt vergődésedre adott válaszokat elolvasni sem vagy képes az már kimeríti a sajnálatra méltó fogalmát.

S hogy legyen min rágódnod, mellékelek egy kis FIDESZ-es propagandát!
Mert mindegy hogy ki és miért írta, mondta, ha nem DK akkor csak orbánbérenc lehet!

www.youtube.com/watch?v=BM5udVZbHpw
keresztapa
@Csizmás Kond: 10:07-re Sokan nem értik, vagy nem akarják, felvásároltak mindenünket,
a piacért, most ők közlik velünk, hogy nekünk mi kell, amit csak ők adhatnak!
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst: tegnap, 18:14
"Hány országnak nincs alkotmánya?"
..pl Nagy-Britannia, Új-Zéland, Izrael...
senkifia68
@Csizmás Kond: Tegnap 19:31-kor csatoltam egy kimondottan liberális filozófia mentén íródott anyagot. Annak már az elején (4.old) a következő olvasható.

"Az EU 27 tagállamából csupán két országnak nincs írott alkotmánya: Nagy-Britanniának
és Svédországnak."

Bronzom inkább eljátssza, hogy olvasni sem tud, nehogy be kelljen látnia alul informáltságát! Mert amiről nem vesz tudomást, az tudomása szerint nincs is!
Némó Matróz
Elköszönő szép üzenet!
Nem kívánok barátom sorsára jutni akit perbe fogtak egy bejegyzés miatt.
Ha az a bejegyzés amely menti azt akiről szólt bűncselekmény akkor ebben az országban a náci Németországot megszégyenítő módon a Gestapo helyett az ügyészség félemlíti meg a népet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.