A minap összeült Bécsben Heller Ágnes, Paul Lendvai és Bauer Tamás. Azért ültek össze, amiért ők és társaik össze szoktak ülni jobboldali kormányzás idején: elsiratni a magyar demokráciát meg előrevetíteni a diktatúra és a pogromok rémét. Ott ült velük szemben a százfős hallgatóság, no és persze a média. A százfős hallgatóság alélt volt a gyönyörtől, hogy egy levegőt szívhat e három kultúrhérosszal, a média pedig odament tenni a dolgát: felnagyítani, megkérdőjelezhetetlenné tenni a három ismert karakter szavait, véleményét, vádjait, rágalmait, nyomorúságát és bánatát. S aztán mindegyiknél ott a hibátlan múlt. Bauer Tamás 1966-ban lépett be az MSZMP-be. Ami logikus lépés annak ismeretében, hogy honnan jött. Mert önmagában természetesen semmit sem jelent, hogy ki az apja valakinek, de ha nem következik be hamar a nyílt és látványos lázadás, akkor azért csak meghatározza az emberfiát a családja. Így határozta meg Bauer Tamást az apja, a „körmös Bauer”, a keményvonalas kommunisták egyik...

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Tootsy: Te ismét többet hiszel mint amennyit tudsz...:)
Nem zavarsz és nem is érint a véleményed szóval azt csinálsz amit akarsz csak leírtam az észrevételeimet.
lópicigáspár
Teljesen igaza van a Bayer úrnak! Mégis milyen dolog külföldön lejáratókampányt indítani hazánk kormánya ellen! Ez fordítva soha nem történt és nem is fog megtörténni sosem!
marlin
@Tootsy: Ne kell vele törődni!!
Ha valaki nem vevő a Fideszesek lebutított metodikájára, arra azonnal "rászáll"!!
lemma
hallottam nagyon jó stílusú élcelődéseit is ! ami még egészséges is, hogy van
bundi
@lópicigáspár: hát igen hála a szelektív memóriának, elképzelem, ha ezt a cikket akkor írja, mikor kedves vezérünk, hisztizett az mszp miatt strasbourg-ban, most meg se nyikkanna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.