Magyarország jobban teljesít - ezzel a címmel indít tájékoztató kampányt a kormány. Mindenki levelet fog kapni, amelyben a kormány az embereket segítő jóléti intézkedésekkel és az ország sérülékenységét, kiszolgáltatottságát mérséklő döntésekkel dicsekszik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Még jó hogy a kuka közel van a levesládához, csak azt nem értem, miért kell azért fizetnem, hogy röhögve a pofámba hazudnak gerincesnek tűnő hitvány férgek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@zipper: érted meg jön a lézer meg a tek.
nefelejcs10
Megvallom őszintén;nem hiányzik,se az ő levele,se más politikusé sem!Mind hazudik! Mondjuk ,ebben a műfajban senki nem tudja felülmúlni a " kedves vezetőt"!
abacs62
Akkor levelezz velem, ha felhatalmaznak rá a "zemberek", vagyis én. A zsebemen a jó létet egyáltalán nem érzem. A hazug propagandád nem győzi meg a "zembereket" hiába küldöd milliárdokért ezt a szennyet. Több százezer gyermek éhezik, arra költsd te, te, úgy is tudod mit akarok mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.