Sajnálkozásának adott hangot Andreas Lopatka osztrák külügyi államtitkár kedden amiatt, hogy Orbán Viktor egy interjúban arra utalt: az osztrák gazdák többsége nem törvényesen tevékenykedik Magyarországon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vissza szeretné szerezni a földeket Orbán és bérbe adni a talpnyalóinak, több száz hektárt vagy ezer hektárt, a földközelben lakó emberektől meg még a megélhetésükhöz azt a pár hektár földet is elveszik. Több mint 1500 -an lettek Orbán földtörvényei miatt öngyilkosok.
Az Orbán tv erről miért nem beszél? Kellemetlen Orbánnak?
SLAakku
A magyar mezőgazdaságban nagy átalakulás zajlik – mondta a miniszterelnök. Mint kifejtette, jelenleg a termőföldek fele nagygazdaság, a másik fele kis- és közepes gazdaság. A kormánynak az a célja, hogy az arány 80 : 20-ra változzon a kis- és közepes gazdaságok javára. Az intézkedések és az uj földosztás nekem nem erről szól valamiért.
human
Vajon, ha egy osztrák megveszi a földet ócsó pénzért. Mikor tud majd egy magyar annyit ajánlani, amennyiért visszaadná? Talán, ha mindenki csak hosszú távú bérletbe kapna földet és lejáratkor újra kellene pályáznia, az megoldás lehetne. De mint látjuk ezeken a pályázatokon sem a valóban arra érdemes termelők nyernek.
pbalage
egyetértek minden külföldi bírálóval, bármi legyen is a kritika tárgya, mert sajnálatos módon igazuk van, úgyhogy alig várom a választást, vagy a hirtelen bukást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.