Valóban kivágtak a Kossuth téren 17 egészséges, értékes fát is, a munkához új engedélyük volt, nem a tavalyi alapján végezték – erről beszélt a Klubrádió déli hírműsorában a Steindl Imre Program vezetője. Wachsler Tamás azt is mondta, hogy a jövő márciusra elkészülő tér a Nemzet Főtere nevet viseli majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turbó Pasi
Olyan jó, hogy ezen csámcsogtok , ballerek. Addig sem foglalkoztok értelmes témával. :-D

Az amúgy mellékes nektek, hogy nem lesz átnevezve a Kossuth tér. De gumicsontnak
a téma nektek ideális! :-DDDDDD
bretagne
@sonderkommando: Majd ha befagy a Duna. A télen ez már elmaradt, de lesz még tél, ha úgy akarja a kormány.
bretagne
@Nauta: És a Széll Kálmán tér is Moszkva tér marad!!!
adrenalink
@tűzróka0919: tegnap 20:45-re Nem kell senkit lehülyézni! Az elmúlt 22 évben ennyire voltunk képesek. De, ha kagylóként tekintünk kishazánkra, a parazita már benne van, csak idő kérdése az igazgyöngy kifejlődésének. Amelyik kagyló erre képtelen, az a szemétkosárba kerül...
Zsoel
Kezdem komolyan megutálni ezt a szót, hogy nemzet...
Miért kell átnevezni a Kossuth teret? A Moszkva tér nevére még csak-csak rá lehetett fogni, hogy szocialista csökevény - de erre? Mi a baj ezzel a névvel? Kossuth Lajos ugyan kinek nem elég "nemzeti"?
vukkocska
@A Tündik bündije: nem érted :) Már a fák is szarrá mennek kormányzásuk alatt, mert eddig semmi bajuk nem volt. Szerintem meg már végre meg kellene kérdezni bennünket is a sok átnevezéstől, hogy egyáltalán akarjuk-e. Remélem 2014 után ismét lesz Moszkva terünk, meg a többi, és ezt a népzemzeti teret is, ahogy át akarják keresztelni, visszakapja évtizedek óta szeretett nevét. Már Kossuth-tal is bajuk van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.