Semmi köze a gyárhoz Magyarországnak. A Legó belső információi szerint a gyár tulajdonosainak eszük ágában sem volt semmilyen alkut vagy együttműködést kötni Orbán Viktorral. Nem akartak semmilyen szintén közösködni a magyar politikával, mert semmi szükségük nincs rá. Nem akartak pénzt Magyarországtól, bár egy kormányhoz nagyon közeli cég üzengetett, hogy ők beszállnának az építkezésbe. Egyszer már bejelentették, hogy kötnek együttműködési szerződést, aztán jött a néma csend. Most valahogy rávették őket. Ott egyébként 320 fröccsöntő fogja majd ontani a Lego játékok darabjait. Orbán Viktor egyszerűen ráerőltette magát a Legóra. Ugye ezekkel a megfoghatatlan és súlytalan és értelmetlen szerződésekkel csak azt szeretné bizonyítani, hogy milyen virágzó hely ez a valóságban rohadó, összezuhanó és e pillanatban reménytelenséget sugárzó ország. Ez csupán egy állomása a szokásos szájkaraténak.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@gabrella: Ne is csodálkozz, hiszen nem érted magad bele, mert te tudsz bizony nem turulul. Ez a turulnyik sámánnyikok szelleműző elmés zengelménye, melyet egy törzskönyvezett turul kapart ki ék- és rovás nyelvezeten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: a kormányfőhöz meg állami támogatás is jár.
mariaberta
Mert hagyták magukat. Késő bánat, eb gondolat.
human
A lényeg, hogy X cég vállal valamit, amiért cserében fizetünk Y összeget.
silber13
@nahát: Aztán a nem kívánt grátiszt mindenki oda rakja, ahová való.Jelen esetben a hulladéktároló a végállomás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.