Lapunk helyreigazítási kérelmet kapott Dézsy Zoltántól, a jeles filmrendezőtől. A kérelemnek nem csak a postázási módja formabontó (a Narancs Facebook-oldalára érkezett), hanem a tartalma is szokatlan. Az Elment az öszöd c., rövidesen a mozikba kerülő Gyurcsány-gyalázó film alkotója ugyanis azt állítja, hogy a film nem gyalázza Gyurcsányt. Bár kissé értetlenül állunk előtte, a levelet az alábbiakban közreadjuk, mert hiszünk benne, hogy az értelmezés szabadsága nem csak a mű befogadóját, hanem az alkotóját is megilleti. (Lapunk ezzel a korábbi közleményt természetesen nem igazítja helyre.)Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Az Önök honlapján megjelent cikk (http://magyarnarancs.hu/film2/elment- az-oszod-84448) súlyosan megsértette a hatályos törvényeket. Hamis,valótlan tényállításaikkal, rágalmazásukkal konkrét és bizonyítható(milliós nagyságrendű) anyagi és erkölcsi károkat okoztak a produkciónak, az alkotóknak, és az NKA-nak is. A valóság ezzel szemben az, hogy a film semmilyen módon...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Tehát a saját művétől határolódik el, ez nem semmi csávó!
1951
Az utolsó bekezdésben foglaltak - a rágalmazás szó kivételével!- pontosan ráillik a magyarországi bankok pénzügyi trükkjeire is, mellyel mérhetetlen károkat okoztak valamennyi ügyfelüknek! Ebben a kérdésben, a megoldást illetően miért ilyen nagy a bénultság az illetékesek -Kormány, PSZÁF, Bankszövetség, Bankfelügyelet, bíróságok, T.Kúria!- részéről, miért csak szelektíven jelennek meg egyes esetekben a nagy felháborodások?!!
vukkocska
Amnézia magas fokon a rendezőnél. Börtönnel kezdik, folytatják, befejezik. Akkor ez a képzelet filmje? De akkor mit keres ott Gyurcsány neve, hangja. Nem kíván pereskedni, mondja Dézsy. Pedig nagyon jó lenne, mert akkor legalább szétszedik a filmjét darabokra, s remélem vele együtt őt is.
Dr.luigilongo60
Én meg elhatárolódom Dézsy Zoltántól és az őt felbújtoktól, sőt ezt a szart a mi pénzünkből támogatóktól is.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.