Az atv.hu tudósítója szerint több ezer fősre dagadt a tömeg – a tüntetők reggelig maradnak, és egy petíciót szeretnének átnyújtani a kormány képviselőinek. A tüntetők nem egyszerűen a magas törlesztőrészleteket vagy a devizaárfolyam-kockázatokat kifogásolják, hanem azt akarják elérni, hogy a bíróságok mondják semmisnek az összes devizahitel-szerződést.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Green Bloke
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@SwordFish: Bezony, minden remek leszen, hallám már ahogy fonják a kolbászból a kerítéseket, , ácsolják téliszalámiból az ócsai házak székelykapuit, hallám már csobogását a tejnek és méznek és lészen itt Kánaán, meg minden, csak még tizegynehány ciklusra kérnénk fehér botos, azaz vak bizalmat a zemberektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@pbalage: Inkább örülj neki, hogy nem kerültél olyan helyzetbe , hogy hitelfelvételre
kényszerülj. Tedd össze a két kezed és ne szídd embertársaidat, akik nem voltak ilyen
szerencsések! :-)
varirmag
Lehet hogy nem a Hősök Terén kellene a tömegnek gyülekezni,hanem a bankokat kellene elfoglalniuk ? Akkor talán odafigyelnének végre és találnának megoldást is.
SwordFish
@varirmag: Most már a Parlamentnél vannak, petíciót nyújtottak be!
kukac50
Nagyon sok hitelszerződés érvénytelen,hiszen sok olyan van ami nem törvényes,vagy hamis tanúzás van vele kapcsolatba.
Meg ha elárverezik a házat amire a kölcsönt megkapták akkor ott abban a pillanatban érjen véget az adóssága,viselje a bank a következményeket.
Sok éven keresztül fizetnek,elárverezik a házukat,és még nagyon sok adósságuk marad
Ennyit ér a Magyar törvény,hogy még esélyt sem kapnak az újra induláshoz a deviza hitelesek. Virtuális valutára nem kellene uzsora kölcsönt kivetni egyoldalú kamat emeléssel. Nem kaptak Svájci Frankot a hitelesek,nem kérhetnek Svájci Frankra kamatot. Ezért tud Matolcsy 2%-os kamatra adni hitelt a bankoknak,mert ezeknek az embereknek még a vérét is kiszívják azért,hogy Orbán mondhassa sikeres.
Emberek földönfutóvá tételével,ne legyen sikeres. Neki is annyija legyen mint azoknak akiknek elárverezik a fedelet a fejük fölül.
Nagyon nagy piszkosság megy ebben az országban,és ezt nem lehet Gyurcsányra, Bajnaira fogni,mert Orbán uralkodása alatt sokkal rosszabb lett a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.