A kormány sikerei és a rezsicsökkentés is szóba került azon a rendhagyó osztályfőnöki órán, amelyet a fejlesztési miniszter tartott egy budapesti szakképző iskolában. Németh Lászlóné az érettségire készülő diákoknak elmesélte, hogyan ismerte meg Orbán Viktort és hogyan lett miniszter. A másik kormánytag Budai Gyula agrárállamtitkár volt az, aki szintén órát tartott a diákoknak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
A diákok nagyon udvariasak voltak. Viselkedtek.
pbalage
a diákok szerintem a telefonjukat és fülhallgatóval töltötték a fejükbe lédigagát meg dzsásztinbíbert, hogy fejlődjenek. (nem tudom, hogy melyik a nagyobb hülyeség)
nehogymá
miért kell politikusnak bemenni az iskolákba.ha a diákokkal akartak volna beszélni arra lett volna mód eddig is.de azt kerülték.a felsöoktatás szóba sem jöhetett,nem a szakterülete egyiknek se,ugye?
soljanka
"Ám erre a témára sem kapták fel a fejüket a diákok, az óra végén pedig egyetlenegy kérdést sem tettek fel a miniszternek"

Nyilván tudják, hogy feleslegeskérdezni, úgyis hazugság-maszatolás-mellébeszélés lenne a válasz.
csikknorisz
"érettségire készülő diákoknak", akik jövő tavaszra már biztosan betöltik a 18-at, és majd visszaemlékeznek Lászlóné jófej ofőórájára, és majd tudják, hova kell ikszelni - gondolta Lászlóné, majd elment ofőórát tartani.
kkalman
A legújabb vívmány, az agymosógép házhoz megy. De mint kiderült, selejtes, célját nem éri el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.