A kormánynak el kell kerülnie a gazdasági növekedést visszafogó túlintézkedéseket. A kabinet figyelemmel kíséri a gazdasági és költségvetési folyamatokat, és szükség esetén intézkedik a hiánycél tartása...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Lefordítom. A hiánycél tartásának érdekében újabb adók jönnek :)
coyote3
Lefordítom. A hiánycél tartásának érdekében újabb adók jönnek :)
bretagne
Majd meglátjuk. Ezt már sokszor elmondták.
kkalman
Varga sikeres lehet a posztján. Ködösíteni, mellébeszélni már megtanult, és a tanultakat alkalmazni is tudja.
töky
Ez a Varga az egyedüli normális ember a FIDESZ-ben ( na még a Pokornit tartottam ehhez a körhöz valónak) Azt azonban neki is tudomásul kell venni, hogy hiába tudná azt elismert közgazdászként , a véleménye szart sem ér, mert ebben a kib@szott rendszerben csak és kizárólag a kis barna dönt mindenben semmihez nem értő kóklerként. Ő ebbe a hajóba szállt be majd húsz éve, ezen nem fog tudni változtatni akkor sem, ha a tudása meg is lenne hozzá. A "túlintézkedés" meg ennek a kormánynak a legfőbb fegyvere az ország ellen. Ez azt jelenti hogy mindenbe olyan módon szólnak bele, amilyen módon akarnak, vagyis olyan törvényeket ( intézkedéseket) hoznak amilyent csak akarnak. Ez ellen Varga nem fog tudni semmit tenni, amíg Orbán egy személyes akarata dönt mindenben.
amaramaistanna
Minek a "rizsa"folyamatosan beletaposnak mindenbe és mindenkibe,csak magukat kímélik.Varga annyi hülyeséget csinált és mondott az utóbbi időben,hogy teljes mértékben hitelét vesztette.Ő is csk egy az Orbán csicskások közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.