Amit a baloldal szívesen összekever:az elmúlt három évben történt adó emelések elsősorban a bankokat és multinacionális társaságokat érintették.-rezsicsökkentés pedig a lakosság érdekeit szolgálja. Amit viszont világosan kell látni, hogy az a baloldali ideológia, hogy a multik majd az adó növekedésüket beépítik az áraikba az azt is feltételezi, hogy a multik kisebb haszonnal nem fognak megelégedni. Egyáltalán, hogy tudnak ilyen marhaságokat kitalálni?Azért ezen még az egyszerű ember is át tud látni. Nem csoda, hogy folyamatosan fogyatkozik a baloldali pártok támogatóinak száma. Ami viszont szintén érdekes, hogy a multi szolgáltatok illetve bankok száma lényegében nem csökken. Lehet, hogy még így is megéri nekik az itt „tartózkodás”?

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
@scandináv: Azon nem, mert nagyon sok egyszerű embert megvezettek.
silber13
@SELIG: Széles Gabika tán Karinthy Frigyes által megénekelt Szabolcska Mihály reinkarnációja lehet. Nem lehet... Biztosan az!!! :-))) Már ami az elmeállapotát illeti...
Dr.luigilongo60
Gabika jobb ha befogja a mocskos pofáját, a cégeinél olyan szintű kizsákmányolás folyik, hogy a multik csak vigyázállásban jelenthetnek neki.

Persze tudjuk, hogy a multikkal sem az a probléma, hogy itt vannak, hanem az hogy azt a megtermelt hasznot jobb szeretnék a Széles és Qrbánfélék a saját zsebükben látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.