Lövöldözés volt a Pest megyei Üllőn – számolt be az RTL Klub híradója.

A rendőrség tájékoztatása szerint többen meghaltak. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvívője későbbre ígért részletes tájékoztatást. Az RTL Klub három halottról számolt be.

Lövöldözés Üllőn, három halott van

A Blikk úgy tudja, három ember vesztette életét, egy pedig életveszélyesen megsebesült hétfőn délután Üllőn, amikor egy férfi az Árvácska utca-Liliom utca sarkán lövöldözni kezdett. A pisztolyos férfi előbb lelőtte az élettársát, majd a nő rokonát, egy másik rokont megsebesített, végül agyonlőtte magát.

Lövöldözés Üllőn, három halott van

A tettes állítólag a nyílt utcán nyitott tüzet. Egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők helikopterrel vitték az Országos Baleseti Intézetbe. Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be, hogy az utcát lezárták.

A környék, ahol a lövöldözés kezdődhetett:


Nagyobb térképre váltás

A rendőrség a következő közleményt adta ki az esetet követően: Az elsődleges adatok szerint a 74 éves S. Ferenc 2013. április 29-én 17 óra 45 perc körüli időben eddig ismeretlen okból Üllő egyik családi házának udvarán többször meglőtte élettársát, annak fiát és élettársának édesanyját. A 74 éves férfi ezt követően a fegyvert maga ellen fordította és a helyszínen életét vesztette. A 64 éves élettárs és 41 éves fia a helyszínen elhunyt. Az idős nőt a mentők kórházba vitték.

A mentők sajtóügyeletese nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, hogy a sérült asszony életveszélyes állapotban van, helikopterrel vitték Budapestre, a baleseti intézetbe. A hvg.hu információja szerint a baleseti intézetből a sérültet továbbszállították, mivel az ottani intenzív osztályon nem volt hely.

Fehér Imre (Fidesz - KDNP), a több mint 11 ezer lakosú Üllő alpolgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, az önkormányzathoz nem jutottak el olyan hírek, melyek szerint a több mint tíz éve az Akácfa utcában lakó család tagjai között ekkora ellentétek feszültek volna.

Tájékoztatása szerint a városban általános a döbbenet, a tragédia helyszínének közvetlen környezetében csupán lehúzott redőnyöket látni, az Akácfa utcába - ahol tart a helyszínelés - senkit sem engedtek be.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Azért érdekes, hogy mindenért a Fidesz a hibás. Talán minden család mellé tenni kellene egy rendőrt, sőt, minden egyes ember mellé, nem igaz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@jancsik68: Bűnözők mindig is voltak sajnos, és lesznek is. Nem állhat mindenki mellett egy rendőr.
jancsik68
@entero:Nem kell BACH SANYIT ennyire védeni.Rendőrnek gyenge,miniszternek alkalmatlan.Gondolom a barátod.!!
trampli
... és mi köze is van ennek a közbiztonsághoz?!
SLAakku
@jancsik68: Ettol függetlenül is le kellett volna már mondania. Van miért. Nem csak rendőrnek gyenge, miniszternek alkalmatlan hanem embernek is gyenge és alkalmatlan az ilyen.
entero
@jancsik68: Sőt, a féltestvérem! Vagy az apám? A fene se tudja már...:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.