Valóban nem a pályázatok alapján dőlt el fideszes képviselők szerint, hogy ki nyithat majd nemzeti dohányboltot. Az ismerősök helyzetbe hozását egyikük sem tartja ördögtől valónak, sőt, van aki szerint ez természetes. Botrányra senki nem vágyott, de több befolyásos fideszes szerint nem volt mit tenni: az ékegyszerűségű ukáz Rogán Antal és Lázár János munkatársaitól jött.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hol van már az elhíresült "Anikó azért úgy csináljuk hogy ne mi nyerjük a legtöbbet" Az már a múlt. Most már nyíltan "trafikol" ez a rohadék félázsiai rablóbanda és állítólag ezek a legnépszerűbbek. Hát birkanépnek nincs hazája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
Én már ezen nem vagyok meglepődve, hetekkel ezelőtt +írták a neten hogy csakis fidesz közeliek nyerhetnek a trafikos pályázatokon.
Ez egy ilyen korrupt ország, úgy látszik mi mindig a jobbat várjuk, és a rosszabbat kapjuk.
tán ezt érdemeljük.?
Sede
@A Tündik bündije: soha nem lövik a Dunába ezt a bűnbandát sem. Meg a többi politikai bűnözőt sem.
Pipogya, meghasonlott, beszari nép a magyar. Súlyosan gerinchiányos.
pesti
@tűzróka0919: Igaz,de a fidessnek nincs /csak semijén/ becsületük.Ez pofátlan kib@szás
aszegényekkel.
spu00
Várjuk meg, hogy a feljelentések , melyek biztos információk alapján születtek mit hoznak ki.Remélem van annyi bizonyíték, mint korábban a Leader pénzek osztásánál, s Önök akkor is ezzel a vehemenciával üldözték a jogtalan intézkedéseket, mert ott súlyos milliárdok röpködtek ide-oda.De azért jó lenne valami konkrétumot is hallani.
Gyuri Géderről
Pofonszerű leosztást kaptak a fideszre szavazó (fülkeforradalom) trafikosok. Most ne jajgassanak. Lehet menni a Kossuth térre. Ott majd kapnak még egy - két kokit és sallert, oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.