Nemcsak jelenlegi élettársát, hanem korábbi feleségét is többször megverte Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat, amit ha kell, eljuttat Orbán Viktornak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Hát ennéla nőnél is tombol az értelem ...Nem a Vityához kell eljuttatnia a bizonyítékokat, hanem a blróságra,meg a sajtónak.
Vitya nagy ívben tesz rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@darwin: Ja! Akkor vegyél neki külön sz.gépet... :-))
Tootsy
Latjatok, baloghbacsi megsertodott, mert a fideSS nem allt ki mellette, nem akarjak alaptorvenybe emelni az asszonyverest, tehat kilep,... Mit mondjak, nem nagy veszteseg,... No es mi van a "po'ga'rmesterseggel"? Aztat megtarcsa? A bunkoja...!
Manhattan
Az előző asszony nem vitte magával Baloghoz a gyerekét. Ez mindent elmond róla!
X-ray
@Manhattan: Szerintem is megérdemelte.
gabrella
@Manhattan: Tulajdonképpen azt kapta a nő amit érdemelt. A sors mindenkit utolér.Jó anya lehet!
Tootsy
@X-ray: Azt hiszem, fogunk meg roluk hallani, az elso felesegtol is, meg a masodiktol is, es mindegyik sztori piszkosabb lesz az elozonel,... Valahogy mintha az egesz part moralitasa benne lenne: mindig azt hisszuk, hogy ennel lejjebb mar nincs, es meg mindig van, meg mindig tudnak szemermetlenebb, durvabb hazugsagot , csalast kitalalni, mutatni...Errol a baloghrol nemcsak az derult ki, hogy polgarmester letere reszegeskedik, veri az osszes feleseget (egyenlore csak talan akkor, ha reszeg), nyilvanosan hazudik, es az elso feleseget is hazugsagra kenyszeritette, hogy megtarthassa a jo (?) hirnevet... Aztan meg kapaszkodik a poziciojaba, mert meg csak be sem latja, hogy milyen alavalo fazon o, o, akinek a varoska peldakepenek kene lennie... Persze, Fulophaza tudja, mire van szuksege,... Ha erre, akkor tartsak meg maguknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.