Több ponton módosult a KRESZ, így május elsejétől a párhuzamos közlekedésre alkalmatlan úton megálló iskolabuszt tilos kikerülni, valamint a "Gyermekek" tábla környékén harminccal szabad csak haladni. Aki nem figyel, százötvenezres csekket is kaphat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
futónő 19 éves fiatal zsírégetés közben a belvárosban forgalmas úton csúcsidőben érkezett és lendületből átfutott a zebrán úgy hogy semerre sem nézett . Padlófék ! Megúszta ! De igy nem fog sokáig élni . Arról meg had ne beszéljek amit a kerékpárosok művelnek mert az nem tűrne textpixeleket :-)
dömdödöm
másik véglet : körút éjjel 2 autó érkezik nagy sebességgel petőfihídról
gyalogosátkelő fényjelző sárgán villog , két fiatal kel át a zebrán szabályosan ,autós érkezik és kicsi lassítás közben konkrétan lekürtöli őket
kata53
@coyote3: Monj egy olyat ami nem törvényellenes ennél fidiótáknál!!!
coyote3
@kata53: őőőőőőőőőő...Adsz pár nap gondolkodási időt?? :)))))
Csizmás Kond
Nem szólt a kormány...nahát...
...ezek a kormányhírdetések alapján vezették eddig az autójukat ?
Az előzés nem attól lesz tilos, hogy előtted iskolabusz áll vagy nem, hanem attól, hogy folyamatos a vonal, nincs kiállója a busznak stb, szóval nem kell külön kormányfigyelmeztetés, hogy vezetni tudjon valaki csak ismernie kell a jelzéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.