A Fidesz szerint a baloldal válasszal tartozik arra a kérdésre, hogy kik állnak Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, Debrecen polgármestere lejáratásának hátterében, ki volt a megbízó.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Kis lóhajtó ! Figyelj csak !! Az a bizonyos "lejárató" felvétel 2007-ben készült !! Áruld már el nekem a Portik ügy "évjáratát" !! Ha nem tudod szívesen segítek . Mocskosul eltudjátok hallgatni az igazságot . Ha már pofáztok akkor legalább előtte tájékozódjatok . Hiába aki "fazekasedény" az az is marad .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Egy mocskot,csak mocskos módszerrel illik helyre tenni! A házisütis,kiflitolvaj hajzselés árnyéka pedig jobb ha befogja,mert csak a bűz terjeng ,ha jár a szája!
Nauta
@furfang: Na ezt hívják ócska fidess-eSS hazugságnak! És te örömmel kommentálod is! Bravó!
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Minél több a feketített sor,annál csiszoltabb a zseléhajas mutyimatyi "igazsága". Szerintem bezabált a kapafogú, idegbajos kiflitolvaj házisütijéből, és a fosás kerülgeti.
Nauta
@tűzróka0919: Felénk azt köcsögnek hívják!Tejfölös köcsögnek, és ha üres,akkor szögre akasztják.
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: a bizottsági ülésen volt meghallgatható, és Vadaival készített interjút láttam, aki maga is azt mondta, nincs eltérés a hangfelvétel, és a jegyzőkönyv adatai között.
Pálinkafőző Rézüst
@furfang:ott noltál a bizottsági ülésen?? Te hiszel egy Vadainak??? :))) na neeeeeeee...:)))
Szóval, hol lehet olvasni a cenzúrázatlan anyagot, és hol lehet meghallgatni a VÁGATLAN felvételt?? Neked ezt tudni kell. Mert ezek nélkül csak büfizni lehet, tényt állítani nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.