Az élettársa megverésével vádolt Balogh Józsefet védő blogot hoztak létre az interneten. A készítők az eddig megismert tények ellenére sem tudják elképzelni a fideszes képviselőről, hogy megütötte élettársát. Szerintük a balliberális média hazugságkampányáról van szó, hiszen Balogh Józsefnél mindig a család az első. A blog szerkesztői azt állítják, hogy a politikus volt felesége is hazudott, amikor arról beszélt, hogy őt is többször bántalmazta Balogh József.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
B.J. Fülöpháza polgármestere kilép a Fidesz-frakcióból, de függetlenként továbbra is a Parlamentben akar maradni - tudatta e-mailben a frakcióvezetővel.
silber13
@verőce21: Kiváncsi vagyok, a függetlenek megtűrik - e maguk között?
Sede
Első a család...
És, ha őket már jól eltángálta, jöhetnek a közügyek.
szaboria1
Aki figyelte a híradásokat az orvos arcára felfigyelt miként mosolyodott el amikor a riporter azt kérdezte elesés következtében történhetett e a sérülés. Sejtelmesen közölte ehhez óriási erő kellett hogy így törjön el az orra. Ja és a ha kutyában esett volna el akkor biztos, hogy Fülöpházára ment volna haza és nem jelenti fel Baloghot.
űrbán
Jóféle párt a csúti tahó pártja, a legundorítóbb mocskos férgeket is megvédi, ha elég sokszor mély torkozzák a kedves vezetőt.
A fidesz maga a fertő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.