Pénteken késő este a Belügyminisztérium Sajtófőosztálya közleményt adott ki, amelyben arra kérnek "mindenkit, aki tiszteletben tartja az emberi méltóságot, hogy 2013. május 4-én tartsa magát távol" a szombatra hirdetett jobbikos tüntetéstől. A Facebookon civilek villámcsődületet hirdettek az antiszemita provokáció ellen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ha a BM szerint az anticionizmus=antiszemitizmus, akkor ezt mivel magyarázzák? :
www.presstv.ir/detail/2012/12/07/276696/zionism/
Ezen logika szerint akkor a londoni anticionista tüntésen részt vevő zsidók antiszemita provokátorok, és tulajdonképpen saját maguk ellen tüntettek?
Sííva
Ha tehetném én is ott lennék és inkább a pintér féléktől tartanám távol magam! Trafik botrány, termőföld botrány, multicég támogtási botrány, botrányos alkotmány módosítás stb. stb. stb. Egy rasszista, gyermekeket gyilkoló területrabló országot támogat a mondvacsinált kétharmad.
sonderkommando
Emberi méltósága annak legyen, aki megérdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.