Azt kéri Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a Moltól, hogy hagyjon fel azzal a támogatási politikával, amely keretében a Haza és Haladás Alapítványnak is adtak pénzt 2011-2012-ben. Az alapítvány Bajnai Gordon nevéhez köthető.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Lacinéni, a kisebbségi tulajdonosként a MOL-ban a nevetek kuss.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Én meg arra kérem a kurmányt hogy ne támogassa a cöföt, századvégbelet, nézőpont intézetet, erdélyi uli buli fantom szervezeteket, közgépet stb.
marlin
@Nauta: ma, 17:39
Küldték!! Jött!!
Elmondta azt, amire betanították!!
Egyéb mondanivalója nincs!!
:))
Tootsy
@jotta: 15.59-re: Hidd el, Kedves Jotta, a vilagon semmi sertot, bantot nem irtam, de a "tantoneni" kihuzta a dolgozatomat, mert O nem ertette...Neki ugy latszik senki sem illendo, senki nem tud magyarul, mindenki hulye, es gyalazatos bujkalo, mert nem a sajat neven blogol...:o(((
Tootsy
@Lesku Tiborné: Kedves Leskune! Ugyan vilagositson mar fel engem (nehogy hulyen haljak meg ugy 30 ev mulva), hogy miert is nem illik az "Aranyoskam" (Tootsy) jelige hozzam, es milyen csunyat is blogoltam en, amit toroltetni "teccet"? Igen nagy segitsegemre lenne a valasza, mivel ezt a buta nautat is - aki szinten valami nem jo blogolo illemtanaszilag - nagyon fel tudnam homalyositani, hogy pl. ne bufizzen, amig Onnel blogol,... Tenyleg turhetetlenek vagyunk,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.