Összességében úgy tűnik, a túlzott deficiteljárás alóli kikerülés feltétele egy minimális (kb. 30 milliárd Ft-os) idei és egy komolyabb (100-150 milliárd Ft-os) jövő évi megszorítási csomag összeállítása. Máskülönben nem valószínű, hogy a választásokig az eljárás megszűnhet, amivel viszont a kormány az utolsó gazdaságpolitikai célját is elbukhatja. Brüsszeli kettős mérce ide, unortodox intézkedések oda, a magas jövedelműek személyi jövedelemadójának csökkentésén túl semmilyen gazdaságpolitikai eredményt nem tudott a jelenlegi kormányzat elérni. Három év kormányzás után ez – finoman szólva –hatalmas kudarc.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak hát a félázsiaiaknál a hatalmas kudarc is hatalmas siker.
coni
Orbánnak így választások előtt nagyon kell a pénz, mert az elmúlt 3 évben annyit romlott az emberek életszínvonala, mint soha korábban. Most utolsó évben muszáj lesz egy kis üveggyöngyöt szórnia az embereknek, hogy elhiggyék mi vagyunk a 21. század sikertörténete.
Ha elbukják ezt a pénzt, nincs más mint az MNB széf. Ez pedig nyugtalanságot fog okozni a befektetői piacon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.