A trafikbotránnyal betelt a pohár, s nemcsak az egyszerű dohányosoknál és a trafikot üzemeltetőknél, hanem minden olyan magyar állampolgárnál is, akinek fontos a becsület - mondta Karácsony Gergely független országgyűlési képviselő, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség szombati, budapesti tiltakozó akcióján.

Karácsony Gergely kijelentette: ez az ügy világosan mutatja, hogy amit a Fidesz kormányzat csinál, az "uralkodás az állampolgárokon". Ez a kormányzat "egy rabló banda, akit el kell zavarnunk" - emelte ki a PM vezetője, hozzátéve, hogy ehhez állampolgárok kellenek, akik vállalják véleményüket.

A Képviselő Irodaház előtt PM-es politikusok és aktivisták, valamint több állampolgár közösen morzsoltak dohányt a kormánypárti képviselőknek címzett borítékokba, amelyhez egy "figyelmeztető levelet" is mellékeltek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Sok tízezer ember veszíti el megint az állását, a haverok miatt. Amikor a Fidesz hibájából a munkanélküliség soha nem látott méreteket ölt az országban és ez tovább fog romlani, mert a nem átgondolt törvény és adómódosítások miatt folyamatosan mennek tönkre a még talpon maradt vállalkozások. A kormány nem rendezte a körbetartozásokat és most már az állami beruházásoknál sem kapják meg a pénzüket a vállalkozók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.