A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) tárgyalni hívta a 10 évvel ezelőtt kisemmizett gazdákat, és a szaktárca „újranyitja a Hajdú-Bét aktáit” – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Hoppál Péter. A Fidesz szóvivője Bajnai Gordon keddi sajtótájékoztatójára reagálva kijelentette azt is: a volt miniszterelnök korrupcióellenes kérdésekben hiteltelen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ez így van. Azért tette tönkre a libásokat több mint tíz éve, hogy miután Meggyesi majd meg fog bukni, és a helyét átveszi Gyurcsány, akit majd az őszödi beszéd és a szocik belső harca ellehetetlenít, így 2009-ben végre ő lehet a miniszterelnök, aki 2010-ben direkt elbukja a választást,hogy majd 2013-ban kampányolhasson abból a pénzből, amit a HajdúBét elbukott.

Tud ez a Bajnai gyerek valamit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@entero: Á, mondd, mint Pálfy: nem dohányzom, nem tudok hozzászólni.
dzurinda
@entero: "Előbb jobban bele kell ásnom magam ebbe a trafik ügybe, és beszélnem is kell emberekkel."

Úgy érted, beszélned kell néhány fideszes ismerősöddel? :)
Nem értelek egyébként, ha egy nem fideszesről derül ki valami aljasság, olyan gyorsan véleményt mondasz. Olyankor nem kell beleásnod magad az ügybe?
dzurinda
@nemkati: Velem is ez van mindig, akárhányszor felteszek egy olyan kérdést entero-nak, ahol egyszerűen nem lehet védeni a védhetetlent, csak a terelést kapom, választ nem. Nem értem, olyan nehéz lenne kimondania, hogy "OK, elismerem, a Fidesz itt jó nagy szemétséget csinált". Tényleg egészen egyszerűen nem értem, anyagi érdeke nem fűződik a szerecsenmosdatáshoz, akkor minek csinál hülyét magából (már elnézést a kifejezésért, de aki a nyilvánvaló feketét fehérnek állítja be, az bizony hülyét csinál magából)? Simán el tudnám fogadni, ha annyit írna, hogy "OK, ez a Fidesz is egy jó sz.r párt, de azért számomra még mindig ez a legkisebb rossz". Van több Fideszes ismerősöm, aki így nyilatkozik róluk, és azt gondolom, hogy ez egy teljesen érthető és normális hozzáállás. Na de az ürüléket aranynak beállítani, ráadásul mindezt egy sikeres és okos ember szájából? Ezt nagyon nehezen veszi be a gyomrom. Na mindegy, maradok továbbra is rajongója enteronak :)
marlin
@entero: tegnap, 22:11
Gyere le a szerről, mert már megint hülyeséget állítasz!!
vukkocska
@dzurinda: (07.35.) és ha elég mélyre ássa? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.