Demográfiai programot indít az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének keddi kerekasztal-beszélgetésén.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miből-miből?? Ma megmondta, a rejtett erőforrásból ,ami ugye a cigányság.Biztatni sem kell őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Aztán majd mennek Ócsára lakni... :-(
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miből-miből?? Ma megmondta, a rejtett erőforrásból ,ami ugye a cigányság.Biztatni sem kell őket!
coni
Most, hogy több százezer gyerek éhezik, hála Orbán unortodox gazdaságpolitikájának, jó lenne ha abban segítene, hogy ezek a családok visszakapják az adójóváírást és a 2010 évi árszínvonalat.
nyanya001
Képesek lesznek bevezetni gyermektelenségi adót !
Aztán az agglegényadót !
És a hajadon adót !
Jaj csak el nehogy a fülébe jusson mert nem szeretnék ötletet adni !
RAMBO
A feleségemnek azt mondta a doki, hogy a következőbe belehal. Elég öregecske már és unom is egy kicsit, tehát részemről rendben, de kérem a miniszterelnök urat, hogy egy fiatal, nagymellű, szőke új feleséget legyen szíves kiutalni az agitkák közül, mert valakinek azért csak mosni kell annyi gyerekre.
dömdödöm
@nyanya001: Remélem nem olvassák ezt . De majd a buszon 2 megálló között vagy a büfében 3 perc alatt kitalálják ők ne aggódj .
entero
Sajnos, még egy már nem lehet, pedig jó lett volna egy komplett kispályás csapat:-))
Nauta
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: A jövő néputánpótlásai! Pillangó késsel a zsebükben! Orbán rejtett (terror) tartaléka.
JAJMÁR
@Hellcat: Hogyhogy miből? Az év második felében lehet, hogy beindul a gazdaság. Abból! Ha beindul... mert így mondta: lehet . Vagyis, megint nem mondott semmit.
kkalman
Valami nagyon ütős anyagra kattanhatott rá, hogy ilyeneket mond.
Ki az, aki a létbizonytalanságra plusz egy gyereket vállalna, a védett fajon kívül? Ők akár többet is! A magyarok meg lassan már egyet sem mernek vállalni az állandó létbizonytalanság miatt.
khmm
MINDENT LEÍRTAK ELŐTTEM TE.. TE.. ÖTGYEREKES.. miattunk nem zárta még össze a lábát az asszony, addig örülj amíg szívhatod a vérünket.. TE feltudod nevelni őket... Látogattál volna be hozzám 'váratlanul'.. nyakon csaplak.
Hellcat
@JAJMÁR: Akkor most kell gyereket csinálni aztán vagy bejön amit a cigánypáva mond vagy nem...
dömdödöm
Kell hozzá kúltúrált lakhatás ,bérlakásprogram ,munkahelyek ,polgári megélhetést biztosító jövedelem , hitelek kiszámítható törlesztőrészletekkel , hosszútávú egészség ,családi generációs összefogás ,célravezető oktatáspolitika , olcsó kultúrált közlekedés ,szórakozási lehetőségek elérhető áron ,reális energia és élelmiszerárak ,kiszámítható jövőkép, létbiztonság ,jogbiztonság ,közbiztonság . Ha ez mind megvan jöhet a következő gyerek . Tehát van dolgotok elég kedves politikus barátaim !
JAJMÁR
@Hellcat: A lottó ötös előbb, de gyerek nélkül meg nincs értelme az életnek. Sokszor van olyan érzésem, hogy a gazdasági válság már lecsengene, de vannak, akiknek jól jön, mögé lehet bújni.
Nauta
@kkalman: A háttérben egy sötét jövő rajzolódik ki! És ez ránk nézve lesz tragikus!Különösen annak fényében,hogy "orban pillangó késes tanfolyamot indítana cígányok részére"
csikknorisz
Most hány gyerek, hány kerék, hány szoba lesz a szlogen?
Január
@dömdödöm: Azaz, a politikának lenne a feladata megteremteni ezeket a feltételeket, de mintha elfelejtkeztek volna róla, hogy miért is ülnek az országházban, hiszen az elmúlt 3 évben csak az állampolgárokat "etették" ... az "adócsökkentésükkel", a nem megszorításukkal , a jövedelmek holdudvaruk felé való átcsoportosításával stb.
Yeromos
Szerintem biztosan lesz olyan népcsoport aki megfogadja a tanácsát. Ha több lesz a segíjj.
Nakimaga
Orbán: Mindenki vállaljon eggyel több gyereket!
"Orbán: a cigányság rejtett erőforrás"
honeykiss
Miből vállalnának több gyereket, mikor a meglévőket is alig tudják eltartani...el van varázsolva
Január
Nincsenek tisztában politikusék a magyar valósággal, azért kérnek ilyesmit. Ők nem az áltagemberek köreiben mozognak, ők magukból indulnak ki, és mit látnak jobban élnek, mint 4 éve.
Tehát rajta, akik tehetik vállaljanak - azok akiket az elmúlt 3 év helyzetbe hozott - még gyermekeket, mert a gyermekeket nem csak világra kell segíteni, hanem tisztességesen fel is kell nevelni, mert ha csak az utca neveli őket, attól minden csak rosszabb lesz.
marlin
Értsd:
Orr bán szerint vissza kell hozni Ratkó Anna családpolitikáját, hogy ki ne fogyjunk, ha már túléltük mongolt, törököt, labancot, 2 világháborút, kommunistákat, nyilasokat, Fidesz-KDNP-t...!)"
És egy javaslat a Fidesz-Kdnp frakciónak: tessék példát mutatni a normális családból, (pl. nem kell(ene) Lázár szerint szabadidős tevékenységként verni a nőket) és akkor utána lehet majd a nőknek érvényesülni”, és így tovább!!
Hellcat
@JAJMÁR: Persze. Mit gondolsz a cigánypáva miért kezdte azzal a kormányzást, hogy "Hát sokkal szarabb a helyzet mint gondoltuk"...Nem elég hogy a forintot bedöntötte, még ki is húzta magát minden felelősség alól, gondolván szarból nem lehet várat építeni.
Főnixxxx
Eszem ágában sincs! A megoldás nem a minél több gyerek szűlése. Globálisan kellene szabályozni a születésszámot és egyensúlyban tartani a társadalmakat. A Föld területe és eltartó képessége véges. Ezt kellene látni. A megoldás nem a minél több gyerek világra hozása. Minek? Hogy éhen haljanak, mielőtt felnőhetnének?
Január
@marlin: Igen, ez a mostani helyzet olyasmi, mint a Rákosi korszak, mikor is "asszonynak kötelesség, lánynak dicsőség" volt szülni.
JAJMÁR
@Hellcat: gondolván = mondván? Egyetértek veled, de épít ő azért, Mo. jobban teljesít, lassan kialakul a feudalizmus
A Tündik bündije
Most fáradt vagyok hozzá, majd talán jövőre...
kedwes
Hiányos a Marketing! Se szlogen, se dicséret!
A Ratkó-korszak sokkal felkészültebb volt ennél. Na, meg is szívták, mára akik akkor születtek!
A biztos előre látás érezhető, a vezér szavaiból!
jancsipapa
Csoda ,hogy a cigányok a kedvencei ? ...na jó ,a második ...
bakegya
Állítson még egyet ő-az utolsót!-Nekem már nem megy.Sokba van az is ami van.
trampli
@bakegya: ... a gyerekeket sosem szabad, ilyetén számba venni:-) Hiszen minden gyerek sokkal többet ér, mint, amibe "kerül"!!!:-)))
DR Eric CARTMEN
Majd ha annyit keresek mint a püffedt pávatáncos, majd vállalunk a mamával még.( Bár csak az alcsúti fajtájánál dívik a 8-10 purdé.)
sport50
na akkor a pártkatonáknak ki van adva a meló...:-)
coyote3
Jó lenne, ha ezen nem poénkodnátok libsibolsik!!! Leggerincesebb János ugyanis holnap adja be az egyéni képviselői indítványt a törvényről, miszerint ez minden igaz magyar kötelessége!!!
Hellcat
@JAJMÁR: Ja...a betonozás is építés végülis..
Darthon1
Ezt a Ráhel gyereket bevállalom, ha már ilyen szépen kér. Lejöhet ide hozzánk és ellehet a lányom mellett. Kap amit az enyém, annyit amennyit az enyém.
zipper
Szegény, szerencsétlen Orbán ! Még mindig abban a hitben él, hogy kivétel nélkül mindenki imádja és mindenki úgy él, mint ő ! ( vagy a Simicska...)
bakegya
@trampli: hát ha nem vetted volna észre,rengeteg ártatlan gyermek jön a világra minden felelősségvállalás nélkül.A körzetem tele van nyomorban vergődő munkanélküli fiatalokkal és reményvesztett időskorúakkal akik az utcára se mernek kimenni.A kádár időkben aktívak ha megélték a nyugdíjas éveik,ők segítik és tartják el a ma diplomás munkanélküli gyerekeiket,jobb esetben külhoni munkavállalásra engedik szélnek a családból az erre alkalmas fiatalt.Családalapításra a felelősebbje nem mer gondolni sem.
Csizmás Kond
...azért mindenki ne, van aki így is túlvállalta magát
dr lóherre
Mint a macskák,(ötöt, vagy egyet sem ) vagy a BALTÁS VEZÉR . Kész röhej.
kamazuka
Már meg tettem, bár még nem született gyermekem.
Nevelem adómból, a gyerek gyártó élőslödő rokonságod!
aborisz
Ez nem kivánság kosár ! Lehet a rejtett erő forásra gondolt?
marlin
@trampli: (tegnap, 14:44)
Meg hát, te azért az öt gyerekre elég szépen kapsz a "fideszes családtámogatásból" is!!
Tehát neked "több oldalról" is megéri!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.