Rekordévet zárt tavaly a Szerencsejáték Zrt., a cég forgalma majd minden játékkategóriában nőtt − ezzel együtt a nyertesek és az állam nyeresége is. A cég hamarosan megjelenik az online-piacon...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Alig fizetnek valamit a nyereményekért. Elég csak a nyertes lottószelvények számát beszorozni a nyereményekkel, s meg van a kifizetett összeg. Szinte alig változik hónapról hónapra, nem csoda a hatalmas nyereség.
Osszák fel úgy a nyertesek között az összes pénzt, mint ezelőtt 30 évvel.
Most sosem tudjuk mennyi a beérkezett fogadás, ezt régen közölték, az ötös lottón, ha nem volt 5 találatos, az arra eső nyereményt osztották a többi nyerőosztály között.
Ma, ha van egy 5 találatos, soha meg nem tudjuk, hogy ki nyerte, nyerte egyáltalán valaki?
A szerencsejátékba befektetők - itt nem a játékosokra gondolok - jó lóra tesznek.
Hiszen a nehézhelyzetű emberek egyetlen kitörési lehetősége egy nagyobb nyeremény, és emiatt van olyan forgalom/bevétel/nyereség a szerencsejátékban.
A remény hal meg utoljára, és itt sok a reménykedő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Lopkovics itt, lopkpvics ott, lopkovics mindenhol...
csa-csa
adsl70:
"eza kormány mindent visz"

Vitt az eddigi összes, viszi a következő is meg az azt következő is..!
gedeon
Én azt is elképzelhetetlennek tartom hogy ha ilyen sokan lottóznak mint mostanság még is 6-8-10 hónapig nincs telitalálat.15-20 éve nem játszottak ennyien de ilyen még sem fordult elő.Ugye minden fogadást számítógép rögzít...hamar ki lehet deríteni melyek a meg nem játszott számok...ebből pedig össze állítani a heti variációt...és akkor megint lehet a műsor végén sajnálkozva mondani hogy hát megint nem volt ötös a héten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.