A Tavares-jelentés egy politikai dokumentum, amely jogi kérdésekkel foglalkozik. A kérdés, hogy a szavazatmegvonással fog-e élni a Bizottság. Majdnem biztos, hogy nem, fejtette ki Hack Péter egyetemi docens, jogász az Egyenes Beszédben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nagyon jól látja Hack, a tragédia, hogy Magyarország évekig nem heveri ki, hogy Orbán miatt folyamatosan pellengére kellett állítani.
A kényszer nyugdíjazással lefejezte a bíróságot és az uniós döntés ellenére nem kerültek vissza a bírák a helyükre, és mivel pártkatonák vannak a helyükön, megszűnt a független bíróság. Jogosan kérdőjelezik meg a jogállamot, a többi csak ráadás.
Nauta
T Hack úr! Ez /Ön is nagyon jól tudja/ orbannak nem kínos sőt,szerinte dicsőség! orban azt hazudja folyton,hogy minden EU-s figyelmeztetés rágalom,és csak bántani akarják /azt hazudja/ Mo.-ot!De minden kritika csak a bandájának és neki személyesen van címezve!!
Nauta
Kinek kínos?Mert a tisztességes emberek úgy tudják,/nagyon helyesen/ hogy a maffiakormány ellen és a totálhazug orbankeresztapa ellen adott ki jelentést! Miért mond olyat T. alkotmány jogász úr,hogy "Magyarország ellen"? Talán Ön is úgy látja,mint a maffiózó orban,vagy csak az állását féltve szajkózza ön is azt amit a csahosok!
bundi
@Nauta: magyarországon törvényes választásokkal került a székébe, tehát az ország akaratából ül ott és hozza a döntéseit. amíg az emberek hagyják, addig ő képviseli őket az unióban, tehát az unió nem orbán ellen hozza a döntéseket. és ha az emberek továbbra is a trónjában hagyják...?
hát az ő dolguk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.